LiveBiz
Căţeaua se încăpăţânează să nu plece de lângă pisoiul orb pentru ca şi el să fie salvat

Căţeaua se încăpăţânează să nu plece de lângă pisoiul orb pentru ca şi el să fie salvat

LiveBiz » Animale » Căţeaua se încăpăţânează să nu plece de lângă pisoiul orb pentru ca şi el să fie salvat

O căţeluşă pe nume Pela nu fusese niciodată îndrăgostită de pisici. Cu toate acestea, când proprietara ei, Valia Orfanidou, a adus acasă două feline pe care le salvase de pe străzi, Pela a început să se obişnuiască cu ele.

De curând, dragostea Pellei faţă de pisici a ajutat la salvarea unui mic pisoi, care era disperat după ajutor. Pisoiul orb, numit acum Ruby, trăia în voia sorţii pe străzile însorite ale Greciei.

Când Pela şi proprietara ei au ieşit la plimbare, căţeluşa a observat un biet pisoi şi s-a dus direct spre el. Pela ştia că are nevoie de ajutor şi a refuzat să plece de lângă el. Inima Valiei s-a frânt în două când a văzut micuţul ghem de blană. Femeia ştia că trebuie să ducă acest animal acasă pentru a-i oferi o şansă la viaţă.

Din fericire, Valia conduce SCARS (Second Chance Animal Rescue Society), o organizaţie de salvare a animalelor din Grecia care are mulţi voluntari dispuşi să ajute.

Ruby era acoperit de purici şi suferea de foame. După ce l-a spălat pentru a-l deparazita şi i-a oferit ceva de mâncare, în cele din urmă micul pisoi s-a simţit în siguranţă. A închis ochii şi a adormit. Supravieţuirea pe stradă a fost obositoare pentru acest pisoi şi, pentru prima dată, a simţit confort şi uşurare.

Katie şi Mariana, două voluntare SCARS, au grijă acum de Ruby. Din fericire, după ce i-au curăţat ochii şi nasul, amândouă şi-au dat seama că există şanse mari ca Ruby să nu fie complet orb.

El îşi va continua medicaţia şi este încă hrănit cu o seringă. Ruby s-a dovedit a fi un luptător, iar organizaţia de salvare crede că se va recupera complet şi va deveni un pisoi sănătos.

Odată ce va fi destul de puternic, va fi dat spre adopţie!

Mulţumită căţeluşei Pela, Ruby a avut ocazia să fie salvat.

Vă invităm să urmăriţi salvarea lui Ruby în videoclipul de mai jos:

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru simpaticul pisoi. Sincere mulţumiri Valiei şi tuturor celor care s-au implicat!

Ţi-a plăcut acest articol?