LiveBiz
Muncitorii în construcţii iau o pauză – urmăriţi ce se întâmplă atunci când unul dintre ei îşi dezvăluie talentul

Muncitorii în construcţii iau o pauză – urmăriţi ce se întâmplă atunci când unul dintre ei îşi dezvăluie talentul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Muncitorii în construcţii iau o pauză – urmăriţi ce se întâmplă atunci când unul dintre ei îşi dezvăluie talentul

Munca pe un şantier de construcţii nu este ceva uşor. Este o slujbă exigentă, într-un mediu foarte zgomotos, unde deseori muncitorii sunt expuşi multor riscuri profesionale.

În sezonul rece, o pauză în care să te bucuri de o băutură caldă şi să schimbi păreri este un moment pe care lucrătorii în construcţii îl aşteaptă cu nerăbdare; o şansă de a beneficia de câteva minute de linişte şi relaxare.

Cu toate acestea mai există şi excepţii, cum este şi cazul acestor bărbaţi, care în loc să stea liniştiţi, se pregătesc să asiste la un spectacol inedit. Unul dintre ei are în mod clar un talent pe care trebuie să-l vedeţi.

Civil Engineering Discoveries / YouTube

Acest videoclip, care de curând a devenit viral, înfăţişează un grup de 8 muncitori în construcţii care au luat o binemeritată pauză. În timp ce se sprijină de un perete pentru a se odihni… se fac auzite ritmurile unei melodii antrenante.

Apoi, ca din senin, unul dintre bărbaţi se ridică în picioare şi începe să danseze. Însă ceea ce veţi vedea nu este un dans obişnuit, el făcând dovada unor mişcări foarte bine studiate. Cu multă naturaleţe şi uşurinţă, bărbatul face tranziţia între mişcări lăsând impresia că parcă pluteşte pe ringul de dans improvizat.

Acest tânăr are un talent remarcabil, mişcările lui amintind de spectacolele regretatului Michael Jackson!

Civil Engineering Discoveries / YouTube

Colegii săi îl aplaudă pe tot parcursul dansului şi, din fericire, cineva reuşeşte să filmeze întreaga reprezentaţie.

Mişcările sale de dubstep combinate cu pop-n-lock au atras un val uriaş de aprecieri. Unii dintre cei care au vizionat filmarea chiar i-au sugerat bărbatului că ar trebui să renunţe la slujba sa în construcţii şi să înceapă o nouă carieră în dans.

Acest tânăr ne arată că ştie perfect cum să combine distracţia cu munca. Priviţi spectacolul pe care îl oferă şi bucuraţi-vă de acest moment inedit!

Ţi-a plăcut acest articol?