LiveBiz
Şoferul de camion adoptă un motan fără stăpân iar acesta devine companionul său nelipsit de drum

Şoferul de camion adoptă un motan fără stăpân iar acesta devine companionul său nelipsit de drum

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Şoferul de camion adoptă un motan fără stăpân iar acesta devine companionul său nelipsit de drum

Domnul Paul Robertson lucrează de ani de zile ca şofer de camion şi, în timp ce iubeşte ceea ce face, nu-i place să plece singur la drum. Robertson este un mare iubitor de animale, drept urmare a decis să adopte o pisică numită Howie.

De ani de zile, Howie stătea lângă Robertson, ţinându-i companie în călătoriile sale lungi. Când Howie a murit în 2017, Robertson a fost devastat. El a decis să adopte o altă pisică neglijată, aşa că s-a îndreptat spre un adăpost de animale pentru a-şi găsi un nou însoţitor.

Howie / Facebook

Personalul adăpostului i-a prezentat lui Robertson un motan roşcovan pe nume Percy. Robertson şi-a dat seama repede că Percy era cea mai potrivită alegere pentru el.

Paul Robertson / Facebook

Percy nu avusese o viaţă uşoară.

Locuise pe străzi şi în mod sigur participase la câteva lupte între pisici. Avea o leziune deasupra ochiului drept şi îi lipsea unul dintre dinţii canini. Dar, deşi Percy avusese un trecut greu încercat, era foarte iubitor. S-a ataşat imediat de Robertson, iar bărbatul a decis să-l adopte oficial.

Paul Robertson / Facebook

Imediat după ce Robertson l-a adoptat pe Percy, au plecat împreună în prima lor călătorie mai lungă. Percy a îndrăgit imediat să-şi petreacă timpul în cabina camionului!

Paul Robertson / Facebook

În primele două săptămâni împreună, Robertson a condus mai mult prin Vestul mijlociu al Statelor Unite. Percy a văzut Parcul Național Badlands, Munții Stâncoși și o multime de turme de bizoni. Percy a iubit fiecare minut al călătoriei!

„Este foarte afectuos şi iubeşte să se cuibărească în poală, să se urce pe pieptul meu şi apoi să-şi lipească boticul de obrajii mei”, a scris Robertson pe Facebook. „Îi place să joace. Toarce mult. Şi, desigur, fiind o pisică: adoră să mănânce şi să lenevească.”

Paul Robertson / Facebook

În februarie 2017, Robertson a experimentat una dintre cele mai mari sperieturi din viaţa sa.

În timp ce Percy şi Robertson se aflau la o staţie de odihnă din Ohio, Percy a sărit din camion pentru a urmări nişte păsări. Robertson a alergat după el, însă Percy a fost mult mai rapid. Oricât l-a căutat, Robertson nu putut găsi motanul şi avea marfă de mii de dolari în camion pe care trebuia să o livreze. Cu inima grea, Robertson a fost nevoit să plece fără Percy.

Paul Robertson / Facebook

Robertson a împărtăşit pe Facebook faptul că l-a pierdut pe Percy, iar abonaţii lui au intrat rapid în acţiune pentru a-l ajuta.

Aceştia au sunat la toate adăposturile de pe raza statului Ohio, sperând să-l găsească pe motanul roşcovan pierdut, dar din păcate nimeni nu-l văzuse. Când Robertson a ajuns la destinaţie, în statul Indiana, încă nu ştia unde este Percy.

Paul Robertson / Facebook

Şi apoi, Robertson a observat o pată portocalie la picioarele sale. A privit în jos şi l-a văzut pe Percy străduindu-se să iasă de sub camion. Motanul inteligent se ascunsese sub corpul platformei.

Percy era înfometat şi obosit, dar, din fericire, era în regulă. După acel incident, Robertson s-a asigurat că îl va supraveghea pe Percy ori de câte ori va mai deschide uşa camionului!

Paul Robertson / Facebook

Percy şi Robertson călătoresc împreună de aproape doi ani, iar cei doi s-au ataşat foarte mult unul de celălalt. Percy a adus multă bucurie în viaţa lui Robertson.

„Deunăzi m-am trezit râzând la una dintre nelipsitele sale năzdrăvănii şi m-am gândit: ‘E frumos să trăieşti de unul singur, uneori, pentru că poţi face totul aşa cum îţi doreşti – dar nu m-aş distra atât de mult dacă aş fi singur.’ Percy este o minune pentru viaţa şi sufletul meu”, a mai adăugat Robertson.

 

Outside it’s raining, but here in the truck all is warm and cozy. Here’s two minutes of Percy snuggles. #percywercy

Posted by Paul Preflash Gordon Robertson on Thursday, December 20, 2018

Robertson şi Percy au stabilit o legătură de prietenie pe viaţă şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Suntem atât de bucuroşi că cei doi s-au găsit unul pe celălalt!

Ţi-a plăcut acest articol?