LiveBiz
Câinele loial rătăceşte în faţa fostei case a proprietarului său, sperând să-l revadă din nou

Câinele loial rătăceşte în faţa fostei case a proprietarului său, sperând să-l revadă din nou

LiveBiz » Animale » Câinele loial rătăceşte în faţa fostei case a proprietarului său, sperând să-l revadă din nou

Dacă există pe lume ceva cu adevărat necondiţionat, aceasta ar putea fi dragostea unui animal de companie faţă de oamenii săi dragi. Patrupezii stabilesc o legătură foarte puternică cu stăpânii lor şi, deşi uneori ajung să se separe de aceştia, ei refuză să accepte că au fost lăsaţi în urmă.

Marlon este o căţeluşă adorabilă care a trăit o bună parte din viaţa împreună cu proprietarul său într-o casă din Praia Grande, São Paulo.

Din păcate, totul s-a schimbat într-o clipă, când bărbatul a fost nevoit să se mute.

În noua sa locaţie, proprietarului lui Marlon i s-a interzis să deţină animale, aşa că a trebuit să-şi ia rămas bun de la căţeluşă. A aranjat cu un membru al familiei sale să aibă grijă de ea şi a crezut că totul va fi bine.

Totuşi, tot ce dorea Marlon era să se întoarcă la vechea ei casă. A fugit de la ruda fostului său proprietar şi s-a dus la locuinţa din Praia Grande pentru a-şi întâlni cel mai bun prieten.

Unii localnici au fost impresionaţi să vadă loialitatea câinelui, dar alţii nu şi-au dorit să-l întâlnească rătăcind prin zonă.

„Când am închiriat casa am văzut o căţeluşă aşteptând în faţa intrării. Nu se mişca. Nu a vrut să părăsească uşa mea”, a declarat Denise Corsi, noua chiriaşă.

Mulţi au încercat să o hrănească pe frumoasa Marlon şi au invitat-o în casele lor pentru a o proteja de frig.

Cu toate acestea, Marlon era hotărâtă să aştepte la uşa casei indiferent de cât timp era necesar. Ştia că locuiesc oameni noi acolo, dar îi ignora complet şi părea sigură că la un moment dat proprietarul său se va întoarce…

„Aş vrea să o păstrez, dar am deja un câine, iar casa mea este mică şi nu am destui bani”, a spus Denise.

Odată cu trecerea timpului, lucrurile au devenit şi mai tensionate. Mai mulţi vecini au ameninţat că o vor răni pe Marlon, aşa că Denise a decis să-i găsească o nouă casă.

Ea a contactat o organizaţie de salvare şi echipa de acolo i-a găsit o casă temporară. În câteva zile, căţeluşa a fugit din nou pentru a se întoarce la vechea ei casă. Din fericire, Denise este dispusă să o protejeze până când vor găsi o familie potrivită pentru Marlon.

„Majoritatea vecinilor sunt amabili cu Marlon, dar unii au atacat-o cu pietre”, a spus Denise.

Marlon a petrecut câteva luni foarte dificile de când s-a despărţit de fostul său proprietar. Este revoltător că există oameni dispuşi să rănească un patruped care nu a făcut altceva decât să-şi arate dragostea. Sperăm că-şi va găsi o nouă casă şi liniştea în braţele unei familii iubitoare.

Există mulţi câini care trec prin aceeaşi situaţie ca şi Marlon. Dacă vedeţi un înger cu blană hoinar sau care primeşte tratament nedrept de la oameni, nu ezitaţi să contactaţi cel mai apropiat adăpost.

Ţi-a plăcut acest articol?