LiveBiz
Aceşti tineri au ţinut anticipat nunta astfel încât patrupedul lor muribund să poată participa la eveniment

Aceşti tineri au ţinut anticipat nunta astfel încât patrupedul lor muribund să poată participa la eveniment

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Aceşti tineri au ţinut anticipat nunta astfel încât patrupedul lor muribund să poată participa la eveniment

Dragostea unui proprietar pentru animalul său de companie nu cunoaşte limite. Şi indiferent de numărul oamenilor care nu înţeleg cum de este posibil acest lucru, cei care iubesc animalele vor depune toate eforturile să-şi vadă prietenii cu blană fericiţi, atâta cât se poate.

O dovadă a iubirii necondiţionate este şi cazul lui Estelle Harris, de 34 de ani, din Moira, Derbyshire. Tânăra urma să se căsătorească cu Danny, alesul inimii ei, în mai 2019. Dar a trebuit să schimbe planurile atunci când Bruce, câinele său, s-a îmbolnăvit chiar înainte de Crăciun.

Bullmastiff-ul – pe care Estelle îl numeşte „fiul ei cu patru picioare” – a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer după ce medicii veterinari au descoperit o tumoare de mărimea unui grapefruit.

Anunţ

Medicii i-au acordat lui Bruce între una şi patru luni de trăit, aşa că Estelle a decis să îşi reprogrameze căsătoria în doar trei săptămâni, cu un cost suplimentar de 600 de lire sterline, pentru a putea împărtăşi acea zi specială cu animalul său iubit.

Estelle, care spune că îşi iubeşte câinele ca pe propriul copil, a explicat: „A-l avea pe Bruce cu mine în ziua nunţii a fost cel mai important lucru”.

Vorbind despre legătura ei cu Bruce, Estelle a spus: „E greu să exprim în cuvinte cât de mult îl iubesc. Încă nu am copii şi el este primul câine pe care l-am avut de când am plecat de acasă. Dragostea mea pentru el este uriaşă. “

„Mi-am pierdut bunicii de curând, dar după ce am aflat că îl pierd şi pe el, acum mă doare şi mai mult. Ştiam că trebuie să fie la nunta noastră, fără niciun dubiu. “

Simptome

Estelle a observat că ceva nu este în regulă la începutul lunii Decembrie, când animalul său iubit nu a venit să o întâmpine la uşă când s-a întors acasă de la locul de muncă.

Bruce se chinuia să respire, gingiile îi erau albe, iar limba începuse să devină albastră – semne ale deficitului de oxigen.

Ea şi Danny s-au deplasat de urgenţă la cabinetul medicului veterinar, unde au descoperit că patrupedul acumulase lichid în jurul inimii şi plămânilor.

Ulterior, au descoperit tumoarea uriaşă ataşată de cutia toracică. Atunci şi-au dat seama că nu are nicio şansă de supravieţuire.

Boala l-a făcut să scadă în greutate de la 70 kg la doar 63 kg şi, deşi veterinari au îndepărtat tumoarea, nu s-a putut face nimic pentru a prelungi viaţa lui Bruce.

26 Ianuarie

Cei doi tineri au anulat rezervările avute pentru data de 4 mai 2019 şi au reprogramat totul cu patru luni mai devreme, pentru 26 ianuarie. Acest lucru i-a costat peste 600 de lire sterline, iar unii invitaţi nu au mai putut participa.

Dar Estelle nu regretă nimic – câinele a fost răsfăţat şi a ajuns la ceremonie în propria maşină, purtând un frac special care se potrivea de minune cu costumul de mire al lui Danny.

O potcoavă aducătoare de noroc însoţită de o poză cu Bruce în formă de inimă, prinsă de buchetul miresei, a făcut ca Estelle să radieze de frumuseţe în cea mai importantă zi a vieţii ei.

„A fost important să-l am în fotografiile mele. Familiile noastre înţeleg pe deplin ce înseamnă să iubeşti animalele şi ştiu cât de mult reprezintă Bruce pentru noi. “

Din păcate, câinele a putut participa doar o oră la petrecere, din cauza emoţiilor acumulate pe tot parcursul zilei.

Această poveste este o dovadă de necontestat despre cât de importanţi sunt aceşti îngeri în vieţile noastre. Şi nu ar trebui să treacă niciun moment marcant fără a-i avea şi pe ei alături de noi.

Ţi-a plăcut acest articol?