LiveBiz
Acest băiat de 5 ani s-a trezit singur şi speriat după o operaţie: asistenta îl linişteşte de parcă ar fi fiul ei

Acest băiat de 5 ani s-a trezit singur şi speriat după o operaţie: asistenta îl linişteşte de parcă ar fi fiul ei

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest băiat de 5 ani s-a trezit singur şi speriat după o operaţie: asistenta îl linişteşte de parcă ar fi fiul ei

Spitalele nu sunt tocmai cel mai confortabil loc din lume şi, în mod normal, suntem cu toţii mai mult sau mai puţin speriaţi să ne petrecem timpul internaţi în vreun salon. Mai ales dacă este o operaţie chirurgicală, cu anestezie generală, este normal să te simţi îngrozit.

Dar dacă până şi adulţii se tem să treacă prin aşa ceva, gândiţi-vă cât de terifiant poate fi pentru un copil. La UPMC Susquehanna Health din Williamsport, Pennsylvania (SUA), o asistentă şi-a arătat toată compasiunea şi umanitatea faţă de un copil care tocmai îşi revenise după o operaţie.

Anunţ
imagine: UPMCSusquehanna / Facebook

Slade Thompson, un băiat de 5 ani, a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală din cauza unor probleme legate de amigdale şi polipi. Odată ce s-a trezit din anestezie, Slade nu-şi dorea altceva decât dragostea mamei sale, dar nu era nimeni care să-l aştepte imediat după operaţie. Aproape nimeni.

Este ştiut faptul că micuţii nu răspund deloc bine la anestezie şi Slade era cu adevărat disperat când s-a trezit la doi paşi de sala de operaţie. Din fericire, Annie Hager a fost acolo să aibă grijă de el în acel moment: asistenta l-a liniştit pe băieţel, spunându-i că mama lui nu poate fi acolo cu el, dar că o va revedea în curând.

imagine: UPMCSusquehanna / Facebook

Drept răspuns, Slade i-a cerut lui Annie să-l îmbrăţişeze – copilul îşi dorea puţină alinare. Asistenta a acceptat fără ezitare şi când a sosit mama micuţului, nu a putut să nu reconstituie acel moment. Văzând modul în care asistenta i-a îngrijit fiul Layla s-a arătat foarte fericită şi norocoasă: „În final, vrei doar ca cineva să-ţi trateze copilul aşa cum ţi l-ai trata tu singur”

Asistenta nu ar fi trebuit nici măcar să fie la muncă în acele clipe, întrucât era ziua ei liberă, dar, din moment ce spitalul duce lipsă de personal, Annie a fost chemată din nou la datorie. Mult noroc micului Slade care acum o consideră pe „domnişoara Annie” cea mai bună prietenă a lui!

Ţi-a plăcut acest articol?