LiveBiz
Mama se grăbeşte la spital pentru a da naştere tripleţilor. Apoi doctorii se uită mai atent şi nu le vine să creadă

Mama se grăbeşte la spital pentru a da naştere tripleţilor. Apoi doctorii se uită mai atent şi nu le vine să creadă

LiveBiz » Familie » Mama se grăbeşte la spital pentru a da naştere tripleţilor. Apoi doctorii se uită mai atent şi nu le vine să creadă

Aflarea veştii că urmează să ai tripleţi ar putea fi o surpriză uriaşă pentru majoritatea femeilor. Atunci când doctorii au informat-o pe Becki-Jo Allen, în vârstă 23 de ani, că va aduce pe lume trei copii, ea a avut parte de surpriza vieţii ei.

Dar de îndată ce Becki-Jo a născut, a primit o altă veste pentru care nimeni nu era pregătit. Se părea că cei trei băieţi ai săi erau un caz deosebit de rar: tripleţi identici. Care sunt şansele? Una la 200 de milioane.

Acum doi ani, Becki-Jo Allen şi Liam Tierney au primit o veste minunată pe care au împărtăşit-o imediat cu unica lor fiică, Indiana.

Cuplul, care locuieşte în afara oraşului Liverpool, Marea Britanie, se gândea să aibă mai mulţi copii, dar când Becki-Jo a făcut ecografia, cei doi părinţi au aflat cu surpindere că nu era vorba de unul sau doi, ci de trei pui de om.

La începutul sarcinii, Becki-Jo nu s-a simţit prea bine, având dureri de cap destul de severe. Doctorii au programat-o pentru ecografie mai devreme decât se făcea de obicei. Acela a fost momentul în care au aflat că vor avea tripleţi.

„A fost cea mai mare surpriză din viaţa mea! Nu avem tripleţi în familie, aşa că am ieşit din cabinet complet bulversată”, a declarat Becki-Jo pentru publicaţia Liverpool Echo.

Cei trei băieţi, Roman, Rocco şi Rohan, au fost născuţi prin cezariană când Becki-Jo se afla în cea de-a 31-a săptămână de sarcină. Fiecare dintre băieţi cântarea în jur de 1,5 kg şi primele şase săptămâni şi le-au petrecut la terapie intensivă neonatală.

Fiind însărcinată cu tripleți, mama a fost monitorizată îndeaproape deoarece puteau apărea complicaţii majore, existând chiar riscul ca unul sau mai mulţi fetuşi să nu supravieţuiască.

Dar, din fericire, cei trei fraţi s-au recuperat complet şi au câştigat în greutate, iar după o lună şi jumătate de spitalizare erau pregătiţi să-şi cunoască casa.

Toţi cei care au vizitat familia au observat cât de asemănători sunt nou-născuţii.

Mama a contactat o clinică pentru a efectua un test ADN. După ce probele au fost recoltate şi trimise la un laborator, a venit şi răspunsul: Roman, Rocco şi Rohan erau identici din punct de vedere genetic.

Sarcinile multiple au devenit tot mai frecvente odată cu tehnica de fertilizare în vitro şi alte tratamente pentru infertilitate. Dar tripleţii identici sunt cazuri extrem de rare.

Roman, Rocco şi Rohan arată ca şi cum ar fi fost copiaţi la indigo, dar Becki-Jo nu are probleme în a-şi distinge fiii.

„Doar atunci când dorm, mi se par a fi la fel. Dar toţi au personalităţi diferite şi toţi au nişte mici semne din naştere între sprâncene. Roman este puţin mai creol decât ceilalţi, iar Rohan are un semn din naştere şi pe picior”, spune Becki-Jo.

Tripleţii folosesc aproximativ 130 de scutece pe săptămână. Adăugaţi la acestea cinci pachete de şerveţele pe săptămână şi veţi vedea că aceşti băieţei îşi ţin părinţii destul de ocupaţi.

Indiana, în vârstă de 6 ani, pare destul de fericită alături de frăţiorii ei adorabili. Ce surioară mândră!

„Indiana îi iubeşte. Nu este geloasă deloc. O compătimesc puţin gândindu-mă că trebuie să crească alături de trei fraţi mai mici!”- a mai adăugat Becki-Jo.

Aceşti tripleţi cu siguranţă vor primi o atenţie deosebită pentru mult timp de acum înainte. Şi chiar merită, pentru că formează o trupă adorabilă.

Ţi-a plăcut acest articol?