LiveBiz
Lipsindu-i familia care l-a abandonat în adăpost, câinele plânge în fiecare seară înainte de a merge la culcare

Lipsindu-i familia care l-a abandonat în adăpost, câinele plânge în fiecare seară înainte de a merge la culcare

LiveBiz » Animale » Lipsindu-i familia care l-a abandonat în adăpost, câinele plânge în fiecare seară înainte de a merge la culcare

Un metis de PitBull a fost returnat la „Montgomery County Animal Services and Adoption Center” deoarece „proprietarii” acestuia credeau că nu au capacitatea de a îngriji animalul. Adăpostul a postat un videoclip pe reţelele de socializare spunând: „Faceţi cunoştinţă cu Baby, căţeluşa cu cele mai triste urlete pe care le-aţi auzit vreodată”.

În ciuda faptului că este foarte dulce, lui Baby i-a fost greu să se adapteze la viaţa din adăpost, plângând în fiecare seară înainte de a merge la culcare!

Pe măsură ce noaptea se apropie, adăpostul, în general zgomotos, devine tăcut, şi tot ce se mai aude este plânsetul disperat al lui Baby. Ce dureros! Îi place să ghemuiască şi să fie mângâiata… Este un câine minunat!

Urmăriţi plânsetul acestui biet animal în videoclipul de mai jos:

Din fericire, nu în zadar a fost postat acest clip pe internet… Am primit actualizări conform cărora câinele iubitor a fost deja adoptat! Acum, după atâta disperare şi suferinţă, are o casă şi o familie care o iubeşte din tot sufletul. Ce veşti bune!

Totul a decurs atât de bine în cazul lui Baby, încât ne dorim ca din ce în ce mai multe cazuri să se încheie aşa!

Ţi-a plăcut acest articol?