LiveBiz
Acest elev îi făcea viaţa un iad profesorului său. Drept urmare tatăl decide să vină în clasă pentru a-i da o lecţie usturătoare

Acest elev îi făcea viaţa un iad profesorului său. Drept urmare tatăl decide să vină în clasă pentru a-i da o lecţie usturătoare

LiveBiz » Familie » Acest elev îi făcea viaţa un iad profesorului său. Drept urmare tatăl decide să vină în clasă pentru a-i da o lecţie usturătoare

În zilele noastre, părinţii trebuie să fie deosebit de creativi atunci când vine vorba de disciplinarea tinerilor. Putem încerca să discutăm cu ei, însă în cele mai multe cazuri copiii noştri nu înţeleg mesajul. Din acest motiv, un tată a decis să-i aplice fiului său o pedeapsă inteligentă.

Un tată din Rockwall, Texas, era foarte îngrijorat de faptul că primea mereu plângeri din partea profesorul de fizică al fiului său de 17 ani. Asta pentru că Bradley Howard vorbea prea mult în timpul orei, deranjând întreaga clasă. Nimic nu părea să funcţioneze, aşa că tatălui i-a venit o idee strălucită pentru a-l pedepsi.

Twitter

“Din acest motiv, i-am spus fiului meu: ‘Hei, dacă mai primim vreo reclamaţie, voi veni personal la şcoală şi voi sta lângă tine în clasă.'” Cu toate acestea, la fel ca mulţi adolescenţi, Brad pur şi simplu nu l-a ascultat. Curând, profesorul s-a plâns din nou tatălui.

Aşa cum promisese, tatăl elevului şi-a făcut apariţia în clasă. Colegii lui Brad s-au amuzat teribil de acest lucru, iar tânărul şi-a învăţat lecţia.

Dar mai era cineva care a profitat de această situaţie. Este vorba despre Molli, sora mai mică a lui Brad.

Twitter

Ea a postat pe Twitter o fotografie cu tatăl ei care stătea lângă Brad, în timp ce tânărul făcea ceea ce trebuia să facă în clasă: să studieze. Mulţi utilizatori de pe reţelele sociale au apreciat pedeapsa inteligentă, fiind în asentimentul acestui părinte.

Între timp, mama adolescentului speră ca această pedeapsă să-l fi făcut pe fiul ei să-şi înveţe lecţia. Cu siguranţă se va gândi de două ori înainte de a mai vorbi în timpul orelor.

Ce credeţi despre atitudinea acestui tată? Împărtăşiţi-ne părerile în comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?