LiveBiz
Câinele fără adăpost nu a ştiut niciodată cum arată o baie caldă până când salvatorii decid să-l trateze regeşte

Câinele fără adăpost nu a ştiut niciodată cum arată o baie caldă până când salvatorii decid să-l trateze regeşte

LiveBiz » Animale » Câinele fără adăpost nu a ştiut niciodată cum arată o baie caldă până când salvatorii decid să-l trateze regeşte

Majoritatea câinilor nu sunt mari fani ai îmbăiatului. Ar prefera să evite spălarea, şamponarea şi chiar uscarea. Când un câine face o baie caldă pentru prima dată, acest moment poate fi o experienţă memorabilă sau deloc grozavă. Pentru un câine fără adăpost din Oklahoma, prima sa baie a devenit virală.

Blossom, o biată căţeluşă fără stăpân, care locuia pe veranda unei case părăsite, se străduia din greu să supravieţuiască. Era atât de speriată de oameni, încât salvatorilor le-a fost dificil să se apropie de ea.

În cele din urmă i-au câştigat încrederea după ce i-au oferit puţină hrană şi apă. Odată ce au capturat-o şi au dus-o la veterinar, o examinare amănunţită a relevat faptul că Blossom se confrunta cu grave probleme ale pielii. Pentru a putea începe tratamentul, avea nevoie de o binemeritată baie.

În imaginile surprinse în timpul primei băi a lui Blossom, puteţi vedea că habar nu are ce i se întâmplă. Oamenii amabili şi atenţi de la „WOOF Pet Rescue” din Woodward, Oklahoma, s-au înarmat cu multă răbdare şi calm şi au tratat-o ca pe o regină.

Vizionaţi până la final, deoarece Blossom primeşte vizita unui prieten minunat înainte de a ieşi din baie şi a merge la somn.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?