LiveBiz
Doi câini abandonaţi la biserică se unesc în suferinţă şi înfruntă împreună realitatea dură a străzilor

Doi câini abandonaţi la biserică se unesc în suferinţă şi înfruntă împreună realitatea dură a străzilor

LiveBiz » Animale » Doi câini abandonaţi la biserică se unesc în suferinţă şi înfruntă împreună realitatea dură a străzilor

Abandonaţi pe stradă fără nicio remuşcare, câinii Bueno şi Rosa şi-au unit forţele pentru a supravieţui unei realităţi dure, mâncării greu de găsit, fiind expuşi zi de zi violenţei şi nepăsării. Curând, au devenit inseparabili, ca un cuplu cu adevărat rezistent în faţa vicisitudinilor sorţii.

În urmă cu câteva luni, câinii au fost salvaţi de pe străzile din Gironde, Franţa, datorită cererilor venite din partea locuitorilor din regiune, care nu i-au mai putut păstra, dar au dorit ca aceştia să fie îngrijiţi mai bine.

Anunţ

Cei doi câini au trăit în zona respectivă ani de zile după ce în prealabil au fost abandonaţi la uşa unei biserici. În cazul Rosei, situaţia a fost şi mai delicată: tocmai devenise mamă când a rămas fără adăpost şi îşi petrecea o bună parte din timp alăptând.

În cele din urmă, primăria a intervenit şi căţeluşii a fost duşi la adăpostul ONG-ului „Association Les Poilus du 33”.

„Au cerut Consiliului municipal să captureze câinii abandonaţi în urmă cu ceva timp la uşa unei biserici. Le-am oferit adăpost cât de repede am putut”, au declarat autorităţile oraşului Montguyon pe pagina lor de Facebook.

Odată ajunşi în adăpost, patrupezii şi-au revenit din starea de malnutriţie în care se aflau, în timp ce puii au crescut din ce în ce mai mari.

Odată cu trecerea săptămânilor, îngrijitorii locali au considerat că este indicat să-i pună la dispoziţie pentru a fi adoptaţi. Toţi micuţii au fost adoptaţi individual, fiecare ajungând într-o nouă familie cu dragoste pentru animale.

Cu toate acestea, părinţii lor au rămas în adăpost, de unde speră să fie adoptaţi împreună. Asta pentru că refuză să fie separaţi pentru perioade lungi de timp, să nu mai vorbim de case diferite!

Inseparabili, Rosa şi Bueno sunt împreună de ani de zile, ca nişte adevăraţi confidenţi. Îngrijitorii adăpostului i-au asigurat că nu trebuie să-şi mai facă niciodată griji că vor fi separaţi.

Legătura care îi uneşte este evidentă pentru oricine şi voluntarii înşişi au decis să respecte această uniune care îi ţine în viaţă.

Confruntat cu această situaţie, adăpostul a decis să nu intervină şi speră să găsească în curând o persoană sau o familie care doreşte să-i ducă cei doi câini acasă, sub acelaşi acoperiş.

Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil! Ceea ce dragostea uneşte, nici măcar o decizie umană proastă nu poate să separe. 🥰

Ţi-a plăcut acest articol?