LiveBiz
Câinele acceptă doi pisoi speriaţi găsiţi în pustietate şi devine „mama lor adoptivă”

Câinele acceptă doi pisoi speriaţi găsiţi în pustietate şi devine „mama lor adoptivă”

LiveBiz » Animale » Câinele acceptă doi pisoi speriaţi găsiţi în pustietate şi devine „mama lor adoptivă”

Povestea căţeluşei Kona şi a inimii sale mari cât oceanul a devenit virală pe reţelele de socializare săptămâna trecută.

Kona a acceptat cu toată dragostea doi pisoi speriaţi şi a devenit „mama lor adoptivă”.

Proprietarii câinelui i-au adoptat pe Chester şi Blair, care aveau aproximativ 10-12 săptămâni când au fost găsiţi într-o zonă nelocuită a statului New York în luna Decembrie a anul trecut.

Având în vedere aceste circumstanţe, a fost doar o chestiune de timp înainte ca cei trei să se împrietenească, deoarece Kona era extrem de hotărâtă şi ştia exact ce-i trebuie fiecărui pisoi.

Asa, stăpâna Konei, este o mare iubitoare de animale care îngrijeşte în mod regulat câini şi pisici salvate de pe străzi. De-a lungul anilor, a salvat cel puţin 164 de animale, ajutându-le să fie adoptate de alte familii.

„Să le primesc în casa mea şi să le îngrijesc este felul meu de a răsplăti animalele. Am iubit întotdeauna câinii, de când am crescut cu 3 dintre ei (chiar 4 la un moment dat). Am avut o familie destrămată şi câinii au fost o constantă în viaţă. Fiind singură la părinţi, m-am bazat foarte mult pe ei pentru a mă consola. Mi-au adus multă bucurie de-a lungul copilăriei şi ştiam că vreau să-i răsplătesc într-un fel, iar respectul şi dragostea mea faţă de ei este modul meu de a le mulţumi”, a spus Asa.

Kona este o căţeluşă minunată şi altruistă; eram curioşi să aflăm ce a determinat-o pe Kona să devină mamă adoptivă pentru alte animale.

„Totul s-a întâmplat natural! Chiar de la primul pisoi pe care l-a întâlnit, Kona a fost foarte entuziasmată, dar s-a ataşat de el mai mult ca prietenă decât ca mamă adoptivă. Deci, pe măsură ce i-am adus mai multe animale (atât pui, cât şi pisoi), a început să-şi dezvolte insctinctele şi, în cele din urmă, a început să se comporte ca o mamă!”, A explicat ea.

Totuşi, total neaşteptat a fost că pisoii s-au dovedit a fi foarte timizi şi temători faţă de oameni (mai mult decât de obicei), deoarece chiar şi salvatorii celor două animale şi-au amintit că au avut probleme cu prinderea şi transportul lor în condiţii de siguranţă.

Din fericire, cu dragostea şi sprijinul necondiţionat al căţeluşei Kona, cei doi se bucură acum de dragoste şi nu mai trebuie să-şi facă vreodată griji că vor fi vreodată abandonaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?