LiveBiz
Aceste 15 cupluri au refăcut pozele vechi, dovedind că dragostea adevărată rezistă pentru totdeauna

Aceste 15 cupluri au refăcut pozele vechi, dovedind că dragostea adevărată rezistă pentru totdeauna

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Aceste 15 cupluri au refăcut pozele vechi, dovedind că dragostea adevărată rezistă pentru totdeauna

Adevărata dragoste este mai mult decât o infatuare sau o atracţie fizică, este un fel de conexiune care durează o viaţă. Adevărata dragoste nu înseamnă doar romantism. E acţiune, muncă, decizii zilnice. Pentru a fi iubit şi a iubi matur trebuie să depui efort. Fireşte, dacă iubeşti cu adevărat, vei înţelege şi aprecia faptul că frumuseţea fizică este trecătoare, însă sufletul rămâne veşnic tânăr.

Au trecut multe decenii peste fotografiile de mai jos, însă dragostea este încă prezentă. De fapt, aceste cupluri par mai îndrăgostite în fotografiile recente decât la începutul relaţiei lor. Doar o scurtă privire la toate aceste fotografii vă va oferi speranţa că iubirea adevărată rezistă pentru totdeauna.

1. Se întâlneau când erau mici şi se bucurau de o plimbare în carusel. Peste ani, ei fac aceeaşi călătorie, de data aceasta fiind căsătoriţi.

LeviSnuts

2. Acest cuplu şi-a refăcut fotografia de nuntă după şaptezeci de ani de căsătorie. Arată frumos în stânga, dar în dreapta? Incredibil.

Cao Pengpei

3. Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au fost fotografiaţi constant de-a lungul anilor. Timpul a trecut, aspectul lor s-a schimbat, dar zâmbetul a rămas acelaşi.

Reuters

4. Acest cuplu sărbătoreşte şaizeci de ani de căsătorie cu un sărut care dovedeşte că pasiunea este încă prezentă.

60years

5. S-a inventat călătoria în timp? Acest bărbat pare să creadă asta, considerând că soţia sa arată exact la fel şi se poate îmbrăca cu aceeaşi rochie ca acum douăzeci de ani.

disconaldo

6. Au început ca fetiţa cu florile şi băieţelul purtător de verighete, înainte de a fi promovaţi drept mire şi mireasă douăzeci de ani mai târziu.

Briggs Fussy

7. Acest cuplu nu şi-a pierdut spiritul de aventură. La patruzeci de ani după nunta lor, ei sunt încă pregătiţi să plece în luna de miere.

magic976

8. În 1926, au jucat rolul de soţ şi soţie într-un teatru local, înainte de a se căsători mulţi ani mai târziu. Acum, după 70 de ani de căsătorie, sunt încă fericiţi împreună.

ARCHANT

9. Aceşti doi copii par că se cunosc dintotdeauna. S-au născut la o diferenţă de unsprezece zile, au început să se întâlnească două decenii mai târziu şi s-au căsătorit la scurt timp după aceea.

aubreyandmike.com

10. Katie şi Joseph s-au întâlnit în şcoala primară. Mulţi ani mai târziu, s-au căsătorit şi au avut un fiu. Dar cel mai important lucru, şi-au păstrat stilul primilor ani.

Katie Brindley

11. A durat ceva până să se lase convinşi, dar până la urmă cei doi îndrăgostiţi au fost de acord ca după 45 de ani să refacă fotografia de la nuntă.

mattkruse

12. Nu s-au schimbat prea multe aici: acelaşi cuplu, aceeaşi postură, aceeaşi dragoste ce pluteşte în aer… şi nu în ultimul rând, aceeaşi maşină incredibil de arătoasă!

version365

13. Buenos Aires în 1970 și 2010, iar diferenţele nu sunt foarte mari. Nu trebuie să uităm de fericitul cuplul prezent în ambele fotografii.

Irina Werning

14. Au trecut 44 de ani de când cei doi s-au căsătorit, dar ei încă se bucură de multă dragoste. Anneli este fericită, deoarece a aflat că rochia ei de mireasă încă i se potriveşte!

Anneli

15. Aceşti soţi sunt în mod clar foarte îndrăgostiţi. Nu suntem siguri care este secretul lor, dar în mod cert au un simţ fantastic al umorului.

maxxhock

Asiguraţi-vă că împărtăşiţi aceste poze pline de dragoste cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?