LiveBiz
Femeia găseşte o ladă frigorifică lângă drum: în interior erau 9 căţeluşi abandonaţi la un pas să se sufoce

Femeia găseşte o ladă frigorifică lângă drum: în interior erau 9 căţeluşi abandonaţi la un pas să se sufoce

LiveBiz » Animale » Femeia găseşte o ladă frigorifică lângă drum: în interior erau 9 căţeluşi abandonaţi la un pas să se sufoce

Adesea întâlnim povesti despre animale abandonate sau netratate aşa cum merită. Din păcate, astfel de situaţii sunt realitatea zilnică a multor creaturi din întreaga lume şi este un fenomen care nu pare să se termine niciodată.

Printre numeroasele cazuri, unele ajung să fie cunoscute pentru răutatea celor care sunt capabili de asemenea gesturi, la fel ca cel despre care urmează să aflaţi mai jos, dar care, de această dată, din fericire, s-a încheiat cu bine.

Într-una din zile, în timp ce se deplasa cu maşina prin soarele arzător al Texas-ului, o femeie a observat o ladă frigorifică abandonată pe marginea drumului, dar nu s-ar fi aşteptat niciodată la scena pe care a văzut-o câteva clipe mai târziu.

Cutia frigorifică, asemenea celor folosite în timpul călătoriei sau la plajă pentru a menţine mâncarea şi băuturile reci, era în stare bună şi a atras imediat atenţia femeii. Aceasta a coborât din maşină, s-a îndreptat spre obiect şi a ridicat capacul. Nu mică i-a fost mirarea să găsească nu unul, nu doi, ci 9 căţeluşi înăuntru, îngrămădiţi şi foarte murdari.

Cei mici, în mare dificultate, gâfâiau din greu, dar, din fericire, încă erau în viaţă, în ciuda puţinului aer din interiorul containerului. Femeia a alertat imediat Serviciul de Control al Animalelor din Sulphur Springs.

Astfel, Karri McCreary, medic veterinar, s-a grăbit să ajungă la faţa locului pentru a ajuta bietele animale. Curând a devenit clar că, dacă puii ar mai stat închişi în ladă, cu siguranţă nu ar fi supravieţuit. Puii au fost aşadar plasaţi în grijă Hunt County Pets Alive, o asociaţie care oferă asistenţă animalelor aflate la ananghie.

După cum s-a dovedit, erau pui de Ciobănesc German în vârstă de aproximativ patru săptămâni, abandonaţi în acel container îngust într-un mod cu adevărat crud. După toate îngrijirile şi vaccinările necesare, puii – 5 masculi şi 4 femele – şi-au revenit şi trebuie doar să priviţi imaginile pentru a vă da seama cât de adorabili sunt.

Datorită eforturilor şi implicării unor oameni minunaţi, aceste biete animale şi-au găsit câteva familii gata să le adopte. Şi suntem siguri că, având în vedere experienţa nefericită pe care au avut-o, căţeluşii vor fi extrem de recunoscători noilor lor prieteni umani pentru dragostea şi protecţia pe care aceştia le-o oferă.

Nu putem decât să sperăm că vom auzi din ce în ce mai puţine poveşti de acest gen…

Ţi-a plăcut acest articol?