LiveBiz
Un câine îşi alege gustarea preferată şi o duce la casă pentru a „plăti” pentru ea, ca un adevărat client cu 4 picioare

Un câine îşi alege gustarea preferată şi o duce la casă pentru a „plăti” pentru ea, ca un adevărat client cu 4 picioare

LiveBiz » Animale » Un câine îşi alege gustarea preferată şi o duce la casă pentru a „plăti” pentru ea, ca un adevărat client cu 4 picioare

Oricine are norocul să aibă un câine lângă el ştie bine cât de loiali şi uimitori pot fi aceşti prieteni cu patru picioare. Uneori o fac în urma unui semn primit de la noi, alteori complet spontan: şi tocmai de aceea îi iubim şi mai mult, fiind atât de asemănători cu noi, dar lipsindu-le doar capacitatea de a vorbi.

Simpaticul şi politicosul Doberman despre care urmează să aflaţi în continuare este un exemplu perfect în acest sens. De fapt, v-aţi gândit vreodată că patrupedul vostru ar putea să-şi aleagă gustarea preferată dintr-un magazin, să o ia singur de pe raft şi să o ducă cu sârguinţă la casă, unde ar trebui apoi plătită? Dacă răspunsul este „nu”, aşteptaţi să vedeţi de ce este capabil protagonistul următoarelor imagini…

imagine: Rumble Viral / Youtube

Se numeşte Kruz, are cinci ani şi în mod sigur este un câine foarte isteţ. Când vine vorba de a lua o gustare, ştie exact ce vrea şi mai ştie că, împreună cu stăpânul său, ceea ce-şi doreşte poate găsi în magazin, de unde o poate lua de pe raft şi poate pleca cu ea. Nu înainte de a achita produsul la casă, desigur. Inteligenţa şi ingeniozitatea acestui câine sunt evidente, iar videoclipul care îl înfăţişează în timp ce se află la supermarket împreună cu prietenul său uman a atras atenţia multor oameni, devenind rapid viral pe web.

imagine: Rumble Viral / Youtube

Kruz merge literalmente la cumpărături. Rătăcind prin magazin, caută şi găseşte gustarea care îi place cel mai mult, apoi o duce la casier; stăpânul său o achită, iar Kruz este gata să o hălpăie. Cu siguranţă, un astfel de comportament denotă un bun dresaj din partea prietenului său uman. Totuşi, trebuie spus că nu toţi câinii sunt capabili să acţioneze la fel şi să pună în practică gesturi şi obiceiuri atât de umane.

imagine: Rumble Viral / Youtube

Acest Doberman este acum o adevărată vedetă și este, de asemenea, binecunoscut în supermarketul de unde adoră să se „aprovizioneze”. Clienții și angajații, când îl întâlnesc, se opresc să-l mângâie și să-l salute, iar el nici că ar putea fi mai fericit. Nu există nicio îndoială: Kruz a dovedit lumii, încă o dată, că oricine deţine un câine, deţine în realitate o adevărată comoară!

Ţi-a plăcut acest articol?