LiveBiz
Tatăl îşi vinde maşina de epocă pentru a plăti educaţia fiicei sale: ea o răscumpără în secret 21 de ani mai târziu

Tatăl îşi vinde maşina de epocă pentru a plăti educaţia fiicei sale: ea o răscumpără în secret 21 de ani mai târziu

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tatăl îşi vinde maşina de epocă pentru a plăti educaţia fiicei sale: ea o răscumpără în secret 21 de ani mai târziu

Sunt mereu acolo pentru noi, pentru a ne mângâia în zilele întunecate şi pentru a ne ajuta când greutăţile vieţii ni se par atât de dificile încât nu mai putem continua. Aceştia sunt, evident, părinţii, oameni speciali, figuri de neînlocuit pentru fiecare dintre noi, care ar face tot posibilul să ne vadă fericiţi, sacrificându-se şi renunţând la ceea ce este cel mai important pentru ei.

La fel cum a făcut tatăl lui Stephanie când a decis să-şi vândă mult iubitul Ford Sedan din 1936, un adevărat obiect de colecţie pe care l-a cumpărat şi restaurat pe când avea vârsta de 16 ani. Motivul vânzării? Să plătească educaţia fiicei sale, astfel încât să poată avea un viitor mai bun şi să-şi realizeze visele. După 21 de ani, Stephanie a decis să-şi arate recunoştinţa într-un mod cu totul special.

Tatăl lui Stéphanie a păstrat întotdeauna cu el amintirea dragului său Ford de epocă, o maşină de care era foarte mândru, până la punctul de a participa cu ea la diferite expoziţii auto, unde a câştigat deseori premiu cel mare. „Mi-a tot povestit despre această maşină” – mărturiseşte Stéphanie. „Şi-ar fi dorit enorm să o cumpere înapoi dacă ar fi găsit-o.”

Aşadar, după 21 de ani de la minunatul sacrificiu al tatălui ei, Stephanie a început să-şi dea tot interesul pentru a-i arăta părintelui său cât de recunoscătoare este pentru gestul făcut, punând la cale ceva cu adevărat neaşteptat pentru el. Visul tatălui de a găsi Ford-ul Sedan a devenit şi ţelul lui Stephanie şi, după câteva luni de căutări asidue, fiica a reuşit să-l identifice.

Acesta era: un superb Ford Sedan din 1936 vândut de tatăl ei în anii ’90. Datorită unei strângeri de fonduri organizată pe GoFundMe, Stéphanie a reușit în ceea ce părea a fi o sarcină foarte dificilă: să răscumpere mașina tatălui ei și să i-o returneze.

Videoclipul în care femeia a filmat reacţia tatălui ei când şi-a găsit maşina mult iubită parcată în faţa casei descrie mai bine decât o mie de cuvinte emoţia pe care a simţit-o acest bărbat când a văzut-o acolo. Nu mai este nimic de spus: generozitatea şi sacrificiile făcute pentru alţii sunt adesea răsplătite atunci când te aştepţi mai puţin!

Ţi-a plăcut acest articol?