LiveBiz
Acest băieţel adoarme în fiecare zi înconjurat de dragostea câinilor săi: imaginile au devenit virale

Acest băieţel adoarme în fiecare zi înconjurat de dragostea câinilor săi: imaginile au devenit virale

LiveBiz » Animale » Acest băieţel adoarme în fiecare zi înconjurat de dragostea câinilor săi: imaginile au devenit virale

Atunci când aveţi de-a face cu animale şi copii mici, gândiţi-vă întotdeauna la efectul pe care un nou venit îl poate avea într-o casă în care locuiesc cel puţin trei patrupezi diferiţi. Deşi câinele este, fără îndoială, cel mai bun prieten al omului, în unele cazuri poate avea reacţii neaşteptate şi, prin urmare, este întotdeauna o idee bună să acordaţi o atenţie deosebită comportamentului său în prezenţa unui bebeluş.

Cert este că Jessica şi Alex, un cuplu din Connecticut (SUA), nu au avut nicio problemă în a-l aduce pe micul Theo acasă: ei deţin trei câini Goldendoodle frumoşi şi jucăuşi care îi aşteptau nerăbdători! Câinii l-au iubit pe micuţul Theo din prima clipă şi acum împărtăşesc alături de el toate momentele de odihnă din timpul zilei.

Pe lângă faptul că locuiesc într-o căsuţă superbă din statul Connecticut, Jessica şi Alex au trei Goldendoodle frumoşi cu blană maronie şi un băieţel adorabil pe nume Theo.

De când mama Jessica a postat un scurt videoclip pe Instagram în care Theo este copleşit de dragostea unuia dintre câini, mii de internauţi au început să-i urmeze contul, dedicat acum adevăratelor vedete ale momentului: fiul său şi cei trei câini uriaşi!

Prin intermediul fotografiilor şi videoclipurilor, putem vedea cum Theo adoră să fie în compania prietenilor săi cu patru picioare şi, mai presus de toate, să doarmă împreună! Contul de Instagram a avut un succes imens în doar câteva luni;

Jessica şi Alex consideră că acesta este un efect natural datorat perioadei stresante prin care trece umanitatea în acest moment: este ca şi cum oamenii au nevoie de conţinut tandru, care să le încălzească inima, iar sufletul, va fi capabil să creeze o detaşare clară de realitate.

De obicei, Theo este răsfăţat de câte un câine la un moment dat, dar îşi poate distribui perfect timpul şi atenţia astfel încât să nu supere pe niciunul dintre ei!

Dacă urmăriţi contul lor de Instagram, sunt şanse mari ca îmbrăţişările şi dragostea dintre ei să vă topească inima!

Ţi-a plăcut acest articol?