LiveBiz
Chuck Norris a renunţat la carieră, dedicându-şi viaţa îngrijirii soţiei bolnave: „Ţelul meu este să o ţin în viaţă”

Chuck Norris a renunţat la carieră, dedicându-şi viaţa îngrijirii soţiei bolnave: „Ţelul meu este să o ţin în viaţă”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Chuck Norris a renunţat la carieră, dedicându-şi viaţa îngrijirii soţiei bolnave: „Ţelul meu este să o ţin în viaţă”

Este foarte rar să găseşti un partener care să pună totul în joc, inclusiv o carieră uimitoare şi să fie alături de persoana iubită cu normă întreagă. Nu multe femei sunt binecuvântate ca Gena O’Kelley, în vârstă de 58 de ani. Soţia actorului şi maestrului în arte marţiale Chuck Norris este cu siguranţă norocoasă, deoarece Norris şi-a pus cariera „în aşteptare” pentru a fi alături de soţia sa când s-a îmbolnăvit şi a avut nevoie de sprijin.

Părinţii gemenilor Danilee Kelly Norris şi Dakota Alan Norris, în vârstă de 20 ani, sunt împreună din 1998. În ziua în care şi-au legat destinele şi au jurat că vor fi alături la bine şi la greu, au făcut-o cu adevărat pentru totdeauna. Norris a trebuit să aştepte nouă ani pentru a-şi găsi dragostea vieţii după divorţul de fosta soţie Dianne Holechek, cu care a fost căsătorit 30 de ani. Aceştia au divorţat în 1988.

Publicată de Chuck Norris pe Marţi, 28 noiembrie 2017

Îndrăgitul actor a cunoscut-o pe O’Kelley, supermodel şi actriţă, când se afla la o întâlnire cu o altă femeie. Dar cine poate opri lucrurile ce sunt menite să se întâmple? Cei doi au simţit cum dragostea plutea în aer şi au început să se întâlnească. Un an mai târziu s-au căsătorit.

Vârsta nu contează când vine vorba de iubire adevărată. Cei doi au dovedit acest lucru echilibrând relaţia lor cu dragostea şi respectul, ceea ce a făcut total lipsită de importanţă diferenţa de vârstă de 23 de ani. Supermodelul s-a alăturat programului de fitness „Total Gym” al soţului ei, deoarece ambii împărtăşesc dragostea pentru sport şi mişcare. Potrivit Howcelebsmet.com, Norris a vrut să fie cel mai bun pentru O’Kelley şi a spus: „Încerc să rămân într-o formă bună, astfel încât să putem sărbători într-o zi 50 de ani de căsnicie”.

Totul a fost lapte şi miere până în 2013, când O’Kelley a simţit brusc că ceva este în neregulă cu sănătatea ei, deoarece a început să reclame dureri la nivelul articulaţiilor, conform Veryceleb. Consultând un medic şi fiind programată la un RMN şi alte teste, O’Kelley a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă. Pentru o calitate mai bună a scanărilor imagistice, s-a folosit un agent de contrast pe bază de Gadoliniu. Din păcate, corpul ei a avut reacţii adverse, făcând-o să se simtă ca şi cum ar avea arsuri pe interior.

Publicată de Chuck Norris pe Marţi, 28 noiembrie 2017

Nimeni nu se aşteptase ca Gadoliniul să reacţioneze într-un mod atât de dur în cazul lui O’Kelley. Elementul este de obicei utilizat ca agent de contrast pentru scanări imagistice mai bune. Norris a fost devastat când şi-a văzut soţia suferind şi a încercat tot ce a putut pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate. „Am renunţat la cariera mea de actor să mă concentrez pe Gena, ţelul meu este să o ţin în viaţă. Cred că acum acest lucru este cel mai important.“

Publicată de Chuck Norris pe Marţi, 10 octombrie 2017

Soţia actorului fusese injectată cu Gadoliniu, lucru care i-a provocat o durere extremă de parcă corpul ei ar „arde”. Explicând starea dureroasă, O’Kelley a spus: „[A fost] ca şi când acidul ar fi trecut prin mine. Senzaţia de arsură a fost izolată la început, dar a continuat să se răspândească. Înainte de aceasta, eram o persoană plină de energie. De fapt, aş putea spune că sănătatea şi starea fizică m-ar fi plasat în top 10% la nivel mondial pe atunci.”

Chiar şi după reclamaţii repetate, medicii au refuzat să creadă că O’Kelley suferă de reacţie toxică la gadoliniu. Au susţinut că este imposibil până când a fost mutată într-o clinică din Nevada, unde s-a găsit imediat sursa problemei. Povestind cum Norris nu şi-a părăsit niciodată jumătatea de-a lungul întregului calvar, O’Kelley a spus: „M-au întins pe un pat şi a trebuit să am asistenţă medicală non-stop. Chuck a dormit lângă mine pe canapea şi nu a plecat niciodată. M-am rugat să mai am zile pentru a-mi creşte copiii”.

Gena and I over looking Ljubljana Slovenia… a beautiful city with beautiful people. Instagram.com/chucknorris

Publicată de Chuck Norris pe Miercuri, 3 mai 2017

La cinci ani după efectuarea investigaţiilor imagistice, cuplul a ajuns să dea în judecată 3 companii diferite, acuzându-le de pagube în valoare de 10 milioane de dolari. Potrivit Newsweek, Norris şi O’Kelley au susţinut că utilizarea gadoliniului în timpul RMN-ului au determinat-o să sufere de „boala depunerii gadoliniului”.

Comitetul de experţi nu a putut găsi suficiente dovezi pentru a demonstra că elementul chimic este dăunător în cazul persoanelor ai căror rinichi funcţionează bine. Cu toate acestea, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), a analizat problema şi plângerea şi a scos de pe piaţa trei substanţe de contrast pe bază de gadoliniu, susţinând că este o măsură de precauţie.

Ţi-a plăcut acest articol?