LiveBiz
Acest câine se aruncă la pământ şi se preface că leşină de fiecare dată când stăpânul său îl aduce acasă de la plimbare

Acest câine se aruncă la pământ şi se preface că leşină de fiecare dată când stăpânul său îl aduce acasă de la plimbare

LiveBiz » Animale » Acest câine se aruncă la pământ şi se preface că leşină de fiecare dată când stăpânul său îl aduce acasă de la plimbare

Cu toţii cunoaştem acel moment când distracţia este în toi şi îţi doreşti să nu se termine niciodată! În copilărie, am experimentat acest lucru de mai multe ori şi povestea s-a încheiat întotdeauna la fel: mama ţipând la noi pentru a ne strânge lucrurile şi a pleca – exact când ne distrăm cel mai mult! Din păcate, vine întotdeauna şi vremea răzbunării, iar acest frumos câine de culoarea ciocolatei – o încrucişare între un Labrador şi un Basset Hound – o ştie foarte bine.

Imagine: Twitter / S_Tornetta37

Ryder este un căţeluş frumos, cu adevărat unic. El nu este în niciun caz unul dintre acei câini timizi şi precauţi, ci dimpotrivă – nu are nicio problemă „să spună” ce vrea şi să-şi arate toată dezaprobarea atunci când Sean Tornetta, proprietarul său, nu-i îndeplineşte dorinţele. Ryder adoră să facă plimbări lungi… şi când spunem adoră, înseamnă că ar face orice pentru a nu merge acasă.

Imagine: Twitter / S_Tornetta37

Când îşi dă seama că „joaca s-a terminat” şi este timpul să plece acasă, Ryder pune în scenă o adevărată tragedie: îngheaţă brusc, cu lesa strânsă şi, ca o vedetă de teatru, cade la pământ refuzând categoric să se mai mişte. Scena, care se repetă de fiecare dată când proprietarii îl duc la plimbare, este într-adevăr foarte distractivă şi cu siguranţă vă va face să zâmbiţi.

Mai jos puteţi vedea câteva dintre spectacolele uimitoare ale lui Ryder:

O explozie de drăgălăşenie şi amuzament!

Ţi-a plăcut acest articol?