LiveBiz
Văcuţa salvată dintr-o fermă de lapte îşi ascunde viţelul de frica oamenilor

Văcuţa salvată dintr-o fermă de lapte îşi ascunde viţelul de frica oamenilor

LiveBiz » Animale » Văcuţa salvată dintr-o fermă de lapte îşi ascunde viţelul de frica oamenilor

Ca mamă, eşti gata să faci orice pentru a-ţi ţine în siguranţă fiinţa pe care ai adus-o pe lume. Fie că vorbim despre oameni sau animale, un pui trebuie protejat şi iubit cu orice cost!

Iar povestea pe care urmează să o citiţi mai jos este cel mai bun exemplu în acest sens!.

Anunţ

Clarabelle

Publicată de Edgar’s Mission pe Miercuri, 3 martie 2021

Personajul principal este Clarabelle, o văcuţă din Australia care nu a avut o viaţă uşoară. Clarabelle trăise într-o fermă de lapte, unde era pe cale să fie sacrificată pentru că nu mai era productivă.

A fost salvată la timp de personalul unui adăpost de animale şi acum are o viaţă liniştită. Ea poate cutreiera liberă păşunea, fără teama de a mai păţi ceva rău.

Ceea ce nimeni nu ştia însă, era că văcuţa Clarabelle era gestantă! Totuşi, personalul adăpostului a observat că începuse să se comporte diferit. De obicei, dimineaţa, primul lucru pe care îl făcea era să mănânce, dar acum ezita să mai facă asta.

Publicată de Djurens Rätt pe Duminică, 5 iunie 2016

Curând, adevărul a ieşit la iveală!

Clarabelle a adus pe lume un viţel! Când a fost găsit de personalul de la fermă, viţelul era curat şi uscat, aşa că oamenii s-au gândit că episodul venirii sale pe lume se petrecuse cu câteva zile mai devreme.

Motivul pentru care Clarabelle şi-a ascuns viţelul a fost că mai mulţi dintre puii ei i-au fost luaţi de la vechea fermă în care trăise. Era hotărâtă să nu mai lase vreodată să se întâmple aşa ceva.

Dar îngrijorările lui Clarabelle erau complet inutile. Mama şi viţelul ei au putut să rămână împreună la adăpost! Ea va putea în sfârşit să-şi vadă puiul crescând, după atâţia ani în care i-a văzut pe toţi ceilalţi luaţi fără milă de lângă ea.

Această poveste are un final fericit, iar iubirea maternă nu are limite!

Ţi-a plăcut acest articol?