LiveBiz
Câinele găsit pe stradă aproape lipsit de viaţă ajunge de nerecunoscut după ce este salvat şi se recuperează

Câinele găsit pe stradă aproape lipsit de viaţă ajunge de nerecunoscut după ce este salvat şi se recuperează

LiveBiz » Animale » Câinele găsit pe stradă aproape lipsit de viaţă ajunge de nerecunoscut după ce este salvat şi se recuperează

Când salvatorii au găsit-o, viaţa acestei biete căţeluşe „atârna de un fir de aţă”. Era bolnavă, înfometată şi strălucirea îi dispăruse complet din ochii ei mari; era întinsă pe stradă, sub privirile ignorante ale tuturor celor care treceau. Doar încercarea de a-şi deschide ochii i-a consumat chiar şi ultima fărâmă de energie.

De îndată ce a ajuns la adăpostul Animal Aid, medicul veterinar a diagnosticat-o cu jigodie, un virus care este adesea fatal pentru puii tineri. Starea ei era critică, iar medicii veterinari au considerat că este un adevărat miracol că această căţeluşă a fost găsită încă în viaţă.

În ciuda tuturor problemelor, acest câine adorabil avea o voinţă puternică de a trăi – şi după doar câteva zile de antibiotice, săruri lichide şi multă dragoste, s-a ridicat pentru a merge din nou pe propriile picioare.

Potrivit Animal Aid, la două săptămâni după salvare, căţeluşa s-a recuperat complet! Este aproape de necrezut că acest animal fericit care trăieşte acum în sanctuar este acelaşi cu cel care a fost găsit pe moarte cu doar câteva zile înainte!

Ţi-a plăcut acest articol?