LiveBiz
Bucătăreasa greu încercată este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă

Bucătăreasa greu încercată este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bucătăreasa greu încercată este chemată de urgenţă la muncă, doar pentru a afla că şeful i-a jucat o farsă

Cheryl Stewart lucrează la cantina liceului Teton din Idaho.

Îşi iubeşte slujba, dar în ultimii ani Cheryl se luptă cu greutăţile vieţii. Pe ea şi soţul ei se pare că pur şi simplu norocul i-a părăsit.

Soţul lui Cheryl luptă în prezent împotriva cancerului de prostată şi a lupusului. Cheryl însăşi este o supravieţuitoare a cancerului, dar acum îşi sprijină soţul în timp ce acesta încearcă din răsputeri să câştige propriul război cu boala.

Fiindcă soţul ei nu poate lucra, Cheryl şi-a asumat toate responsabilităţile financiare. Face diverse comisioane în jurul oraşului, inclusiv curăţenie. În plus faţă de slujba ei de la cantina liceului, Stewart coace chifle pentru toate înmormântările din Teton Valley.

Practic, când nu lucrează sau nu are grijă de soţul ei, ea nu sta o clipă locului robotind de dimineaţă până când apune soarele.

Chemată de urgenţă la muncă

Pentru a face situaţia şi mai dificilă, motorul de la autoturismul personal s-a defectat de curând. Fără niciun ban pus deoparte pentru a-şi permite o reparaţie, Cheryl trebuie să împrumute maşina părinţilor ei pentru a ajunge la toţi angajatorii săi.

Pe 21 decembrie, Cheryl a suferit o operaţie la picior. Ea a fost nevoită să ajungă abia acum la bisturiu, în timpul vacanţei de iarnă, pentru că nu-şi poate permite să rateze nicio zi muncă.

Dar, în acest videoclip impresionant, Cheryl este convinsă că şeful ei a chemat-o de urgenţă să lucreze în locul altcuiva.

În momentul în care apare, ea este abordată de un bărbat cu un microfon. Ce se întâmplă după aceea este un moment în care Cheryl tremură de emoţie în timp ce se deplasează către ieşirea liceului…

Ce cadou minunat! Ce surpriză memorabilă.

Dacă sunteţi de acord, distribuiţi acest videoclip pe Facebook cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?