LiveBiz
Căţelul plânge până adoarme după ce a fost abandonat la adăpost de către cruzii săi stăpâni

Căţelul plânge până adoarme după ce a fost abandonat la adăpost de către cruzii săi stăpâni

LiveBiz » Animale » Căţelul plânge până adoarme după ce a fost abandonat la adăpost de către cruzii săi stăpâni

Din diverse motive, deseori familiile îşi abandonează animalele de companie la adăposturi. Dar în cazul unui pui de Ciobănesc German în vârstă de numai 9 săptămâni pe nume Jordy, decizia familiei sale de a-l părăsi printre străini a fost copleşitoare.

Atunci când şi-a dat seama că nu îi va mai revedea niciodată pe cei pe care îi iubea atât de mult, a fost peste puterile sale să înţeleagă cu ce anume greşise…

Facebook / Saving Carson Shelter Dogs

Puiul se adaptase foarte bine alături de noua sa familie, când aceştia au decis dintr-o dată că nu-l mai doresc. Aşa că i-au împachetat toate jucăriile preferate şi culcuşul şi l-au lăsat la Carson Animal Shepherd din Gardena, California. Acest adăpost supraaglomerat are resurse limitate şi de multe ori trebuie să eutanasieze animalele dacă în câteva săptămâni nu se găseşte niciun doritor pentru adopţie.

Deşi iniţial a fost destul de confuz, Jordy şi-a dat curând seama că fusese abandonat de familia sa şi că nimeni nu se va întoarce după el. Acest lucru i-a produs un şoc emoţional şi l-a cufundat în depresie. Respingerea oamenilor l-a făcut să ajungă atât de bolnav, încât abia mai putea să mănânce sau să bea apă.

Facebook / Saving Carson Shelter Dogs

Voluntarii din adăpost sunt foarte îngrijoraţi când îl văd că plânge până adoarme în fiecare seară. L-au pus pe lista pentru adopţii şi speră să-i găsească în curând o familie iubitoare.

Pentru a-l vedea pe Jordy trist şi deprimat într-un colţ după ce a fost abandonat, urmăriţi videoclipul de mai jos.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?