LiveBiz
Bărbatul abandonează câinele și pleacă în grabă – Nu ştia că gestul său era înregistrat pe ascuns

Bărbatul abandonează câinele și pleacă în grabă – Nu ştia că gestul său era înregistrat pe ascuns

LiveBiz » Animale » Bărbatul abandonează câinele și pleacă în grabă – Nu ştia că gestul său era înregistrat pe ascuns

Este un lucru trist că unii proprietari îşi abandonează patrupezii credincioşi pe marginea drumului, în loc să îi ducă într-un adăpost unde au şansa de a-şi găsi o casă mai bună.

KD era doar un pui când a fost părăsit pe marginea unei şosele din Dallas.

Proprietarul ei a demarat în trombă şi a lăsat-o acolo, crezând că va putea scăpa nepedepsit în urma unui gest atât de crud.

Dar ceea ce acest bărbat nu ştia era faptul că totul fost surprins de o cameră de supraveghere, iar ofiţerii de poliţie au putut acţiona rapid pentru a-l prinde pe vinovat.

Zona respectivă este aparent cunoscută printre proprietarii de animale care simt nevoia de a-şi abandona câinii.

Este dureros să vezi că acest căţel iese din maşină, probabil crezând că este scos la plimbare, doar pentru ca proprietarul său lipsit de inimă să se întoarcă repede la volanul autoturismului şi să plece fără niciun regret.

Dog dumped in Dallas

A man is in jail after he was caught on surveillance video abandoning a dog at a popular dumping site in Dallas. Police say it’s their first arrest since setting up the camera to crack down on animal dumping. bit.ly/2wqZQpz

Posted by FOX 4 News on Wednesday, September 13, 2017

Ceea ce proprietarul însă nu ştia, era că Biroul Şerifului din Dallas în colaborare cu SPCA Texas (Societatea pentru prevenirea cruzimii asupra animalelor) instalase o cameră de supraveghere în zona în care s-a constatat un procent ridicat de abandon, potrivit Fox4News.

Salvatorii au găsit biata căţeluşă la mai puţin de 24 de ore, rătăcind singură în zona împădurită. Este greu să ne imaginăm cât de confuză era acestă fiinţă abandonată.

Datorită înregistrărilor video, bărbatul a fost identificat şi pe numele lui a fost emis un mandat de arestare. El a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor.

Câinele a înduioşat inimile unor tineri care erau în căutarea unui animal de companie. Aceştia au mărturisit că atunci când au îngenuncheat în faţa câinelui, KD şi-a pus labele pe umerii lor, arătându-şi bucuria şi afecţiunea.

„Căţeluşa era atât de dulce, încât ne-am îndrăgostit imediat de ea”, a declarat Reagan Henderson, noul proprietar al căţeluşei KD pentru Inside Edition.

Aflaţi mai multe despre finalul fericit al poveştii din clipul de mai jos:

Poate că de acum înainte, după instalarea acelei camere de supraveghere, mai mulţi proprietari de animale lipsiţi de inimă vor fi prinşi şi aceşti câini abandonaţi îşi vor găsi familii care să-i iubească şi să-i aprecieze cu adevărat.

Îi dorim lui KD să aibă parte de fericire, pentru că merită o viaţă mult mai bună după tot ceea ce a îndurat.

Vă rugăm să distribuiţi acest articol cu toţi iubitorii de animale pe care îi cunoaşteţi.

Ţi-a plăcut acest articol?