LiveBiz
Stăpânul construieşte un loc confortabil pentru câinele său paralizat: expresia animalului îi răsplăteşte orice efort

Stăpânul construieşte un loc confortabil pentru câinele său paralizat: expresia animalului îi răsplăteşte orice efort

LiveBiz » Animale » Stăpânul construieşte un loc confortabil pentru câinele său paralizat: expresia animalului îi răsplăteşte orice efort

Există oameni care, pentru prietenii lor cu patru picioare, ar face cu adevărat orice. Afecţiunea reciprocă pe care o poate simţi o fiinţă umană şi un câine este un sentiment unic şi special, bazat pe încredere, dragoste necondiţionată, loialitate şi apropiere: caracteristici pe care uneori nici măcar noi între noi oamenii nu le putem satisface.

Dacă nu credeţi, imaginile de mai jos, care au devenit virale, vă vor face să vă gândiţi din nou. Un tablou care descrie perfect fericirea unui câine alături de stăpânul său în vârstă. Pentru a-l face fericit, bărbatul a muncit din greu şi i-a construit un pat cu totul special… pentru plimbările în aer liber cu bicicleta!

imagine: Luiggi Mar Alacron / Facebook

La prima vedere, suntem siguri că oricărui câine căruia îi place să iasă la plimbare cu stăpânul său şi-ar dori un asemenea răsfăţ: o „saltea” făcută pentru plimbările cu bicicleta în timp ce este transportat pe ici, pe colo. Exact asta a realizat Oscar, din Argentina, pentru Bobby, câinele său paralizat, care nu şi-a putut reţine o expresie de fericire nepreţuită.

Desigur, salteaua proiectată şi construită de acest bărbat nu este cea mai bună din punct de vedere al siguranţei. Este bine de menţionat că purtarea unui animal în acest mod, mai ales pe partea din faţă a bicicletei, poate fi destul de riscantă. Cu toate acestea, de dragul prietenilor noştri loiali cu patru picioare, am face orice şi suntem siguri că şi Oscar a gândit la fel când a pus în practică această idee.

imagine: Luiggi Mar Alacron / FacebookFixând o bucată mare de burete şi un coş pe bicicletă, stăpânul a ştiut perfect cum să-l facă pe Bobby fericit: expresia sa în timp ce se bucură de vântul care îi mângâie blana spune mai mult de o mie de cuvinte. Cu atât de puţin, prietenul său uman a făcut un lucru minunat.

Ţi-a plăcut acest articol?