LiveBiz
În ciuda oboselii de după muncă, această asistentă se opreşte pe stradă pentru a trata rănile unui bărbat fără adăpost

În ciuda oboselii de după muncă, această asistentă se opreşte pe stradă pentru a trata rănile unui bărbat fără adăpost

LiveBiz » Poveşti de viaţă » În ciuda oboselii de după muncă, această asistentă se opreşte pe stradă pentru a trata rănile unui bărbat fără adăpost

Oare de câte ori în viaţa noastră nu am mers pe stradă si am trecut indiferenţi prin faţa persoanelor aflate în nevoie? Desigur, sunt cei care se opresc să lase un bănuţ, dar sunt mulţi care se prefac că nu văd această parte a realităţii de zi cu zi. Problema sărăciei şi lipsei de adăpost cu siguranţă nu poate fi rezolvată de către cetăţeanul simplu, dar este alarmant când ne gândim cât de mult îi putem ignora pe cei aflaţi în dificultate.

Protagonista următoarei poveşti este o asistentă care se îndrepta spre casă după tura de la spital şi, în ciuda oboselii, a decis să se oprească pentru a ajuta un bărbat ţintuit în scaunul cu rotile aflat pe marginea drumului. Ea s-a oprit şi i-a tratat rănile, în timp ce mulţi alţi trecători s-au făcut că nu îl văd.

imagine: Facebook / Fher Ibarra

Utilizatorul Facebook Fher Ibarra a împărtăşit o scenă mişcătoare surprinsă pe străzile din Tijuana, Mexic. Asistenta ar fi putut să-şi continue drumul spre casă, pentru a se odihni. Din fericire, însă, ea a preferat să dea dovadă de mare empatie.

imagine: Facebook / Fher Ibarra

Asistenta Marycarmen Caro Gastelum a tratat rănile de pe picioarele unui bărbat fără adăpost, nevoit să stea într-un scaun cu rotile – o scenă care, graţie fotografiilor postate pe reţelele de socializare, a emoţionat o mulţime de oameni.

Un gest care încă ne dă speranţă în umanitate.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate