LiveBiz
Câinele așteaptă în fiecare zi pentru a primi o îmbrățișare de la poștașul său preferat

Câinele așteaptă în fiecare zi pentru a primi o îmbrățișare de la poștașul său preferat

LiveBiz » Animale » Câinele așteaptă în fiecare zi pentru a primi o îmbrățișare de la poștașul său preferat

Acesta este Moose – un câine prietenos care nu numai că îşi adoră familia adoptivă, dar are un preferat pe care chiar îl iubeşte.

Acum câteva săptămâni, un nou poştaş a primit ruta care include casa lui Moose. Şi se pare că, din punctul de vedere al patrupedului, acesta a simţit o vibraţie prietenoasă din partea postaşului în timp ce bărbatul distribuia corespondenţa.

Curând, instinctul lui Moose s-a dovedit corect. Într-o zi, când maşina postaşului s-a apropiat de casa familiei, câinele a cerut să fie lăsat să iasă. Şi iată imaginile cu ceea ce s-a întâmplat în continuare:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOOSE (@the.life.of.moose)

Moose a decis să-i ofere o îmbrăţişare postaşului; iar sentimentul a fost, în mod clar, reciproc.

„A fost minunat”, povesteşte Meghan Gruszynski, proprietara lui Moose. „Am fost impresionată de cât de mult îl iubeşte pe prietenul nostru cu patru picioare şi cât de mult îi place lui Moose să-l salute.”

Odată cu această întâmplare, s-a născut o nouă tradiţie adorabilă. Acum, în fiecare zi când poştaşul trece prin faţa casei noastre, Moose este acolo pentru a-l întâmpina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOOSE (@the.life.of.moose)

A fi întâmpinat de un patruped care dă din coadă şi sare în sus de bucurie este suficient pentru a îmbunătăţi ziua oricui. Dar pentru acest poştaş, întâlnirile cu Moose trebuie să fie deosebit de emoţionante.

„Am aflat că patrupedul postaşului nostru a murit recent”, mărturiseşte Gruszynski. „Este clar că se bucură nespus primind dragostea lui Moose de fiecare dată când face un popas în faţa casei noastre”.

Poştaşul, a cărui sarcină este să livreze scrisori şi colete, primeşte în fiecare zi ceva special în schimb. Şi într-un fel, să fii martorul unui asemenea moment poate fi considerat un „colet plin cu dragoste” pentru Gruszynski şi familia sa.

„Sper să continue mulţi ani de-acum înainte!” – mărturiseşte femeia. „Probabil că el va rămâne poştaşul nostru până când se va retrage la pensie, aşa că simplul fapt să îi privim ori de câte ori se întâlnesc este un moment de nepreţuit pentru familia noastră”.

Ţi-a plăcut acest articol?