LiveBiz
Ştiaţi că Patrick Swayze putea cânta aşa? Felul în care interpretează această piesă din anii ’70 îţi dă fiori

Ştiaţi că Patrick Swayze putea cânta aşa? Felul în care interpretează această piesă din anii ’70 îţi dă fiori

LiveBiz » Muzică » Ştiaţi că Patrick Swayze putea cânta aşa? Felul în care interpretează această piesă din anii ’70 îţi dă fiori

Adeseori prieteni de-o viaţă îşi dau întâlnire pentru a omagia un alt prieten care a trecut în nefiinţă. Doi mari cântăreţi s-au reunit în 1990 pentru a aduce un omagiu prin intermediul unei piese de sensibilitate celui care a fost cantautorul Roy Orbison.

Doi buni prieteni, Patrick Swayze şi Larry Gatlin, au interpretat o versiune de mare sensibilitate a piesei „Love Hurts” în timpul unui concert extraordinar. Recunoscut în principal ca actor şi dansator, Patrick Swayze dovedeşte în acest clip că poate fi un excelent cântăreţ cu o voce de excepţie. Acesta a uimit publicul cu vocea lui sensibilă şi expresivă care s-a armonizat perfect cu cea a prietenului său, Larry Gatlin.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca vocea marelui actor să fie atât de expresivă şi să transmită o trăire emoţională atât de intensă. Oricine ar rămâne mut de uimire în faţa unei reprezentaţii de un asemenea calibru.

Duetul celor doi prieteni este unul magic, completat în mod armonios de chitara lui Larry. Interpretarea lor i-a fascinat pur şi simplu pe toţi cei prezenţi la acest concert omagial. Nimic nu este mai preţios decât muzica şi mai ales mesajul său emoţionant care reuşeşte să ne îmbogăţească sufleteşte de fiecare dată când o ascultăm.

Ce păcat că acest înger ne-a părăsit mult prea devreme. Distribuiţi această interpretare memorabilă, dacă credeţi că Patrick Swayze ar mai fi avut multe de spus şi de arătat lumii întregi!

Ţi-a plăcut acest articol?