LiveBiz
Bucătăreasa greu încercată nu a lipsit niciodată de la muncă; Când şeful o conduce afară, femeia rămâne fără cuvinte

Bucătăreasa greu încercată nu a lipsit niciodată de la muncă; Când şeful o conduce afară, femeia rămâne fără cuvinte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bucătăreasa greu încercată nu a lipsit niciodată de la muncă; Când şeful o conduce afară, femeia rămâne fără cuvinte

Să răsplăteşti pe cineva pentru felul său de a fi şi munca pe care o depune nu este întotdeauna o sarcină uşoară. Înseamnă să identifici persoana aflată în nevoie şi să faci tot posibilul pentru a o ajuta. Dar un proprietar al unei creşe din Texas a dus totul la un alt nivel în cazul uneia dintre cele mai loiale angajate ale sale.

Alex Rios deţine Kids’ Kollege Learning Center din Texas.

El şi angajaţii săi muncesc din greu pentru a păstra această unitate drept un loc minunat pentru copii. Rios iubeşte nespus de mult copiii pe care îi are în grijă – dar în acelaşi timp îşi apreciază şi respectă oamenii din subordine, făcând mereu tot posibilul pentru a-i răsplăti pentru loialitatea lor.

YouTube / Alex Rios

Deci, când a aflat că bucătăreasa sa are probleme, Rios nu a ezitat să intervină.

Ştia că Solis se confruntă cu o situaţie dificilă, în urma diagnosticului pe care îl primise. Din fericire, a fost supusă unui tratament şi a reuşit să depăşească acea problemă – dar nu i-a fost deloc uşor.

„Ea este o persoană foarte loială”, povesteşte Rios. „Când a început să lucreze pentru mine, a primit diagnosticul. Nu a spus nimănui de aici, nu-şi dorea să piardă o zi de muncă, nici măcar după ce a început tratamentele. Până acum nu a lipsit niciodată de la slujbă.”

YouTube / Alex Rios

Şeful a început să se îngrijoreze când a observat că Solis începuse să întârzie în mod regulat.

Când a întrebat-o care este motivul, femeia i-a spus că nu are maşină. De obicei, partaja maşina cu mama ei, dar de curând aceasta se mutase în afara statului.

Rios nu a stat cu mâinile în sân şi a decis să schimbe situaţia. El i-a filmat reacţia pentru a inspira şi alte persoane să facă fapte bune pentru cei dragi.

YouTube / Alex Rios

„Fac acest lucru pentru că am fost binecuvântat în viaţa mea”, mărturiseşte Rios.

„Deci, aceasta este doar o modalitate de răsplăti pe cineva. Sper ca acest lucru să îţi schimbe viaţa şi poate undeva, cândva, vei face şi tu la fel pentru altcineva.”

Rios a făcut-o pe Solis să creadă că filmează o reclamă pentru creşă. De fapt, a invitat-o afară pentru a-i dezvălui surpriza pregătită.

YouTube / Alex Rios

Când a văzut cadoul, femeia s-a prăbuşit în braţele lui Rios, plângând de fericire.

Nu-i venea să creadă că singurul motiv pentru care se aflau acolo era acela ca ea să descopere gestul minunat pus la cale de şeful ei.

YouTube / Alex Rios

Rios i-a spus în glumă că de acum înainte nu mai are nicio scuză pentru întârzieri. Totodată el i-a reamintit că tot ea îi spusese să angajeze pe altcineva – care putea ajunge în timp util la muncă. Şeful nu era interesat să facă asta. În schimb, el a vrut să facă ceva minunat pentru angajata lui.

„Nu putem face în fiecare zi un asemenea gest pentru alţi oameni, dar acum, pentru că am posibilitatea, de ce să nu o fac pentru cineva căruia îi pasă de mine şi are grijă de afacerea mea? Am făcut acest lucru pentru că o iubim şi ea m-a inspirat să nu renunţ niciodată şi să muncesc neobosit”.

YouTube / Alex Rios

Dar, fără îndoială, Rios nu a făcut doar o diferenţă în viaţa angajatei sale, ci, aşa cum spera, i-a inspirat şi pe alţii să-i urmeze gestul.

Distribuiţi acest articol pe Facebook cu prietenii şi familia.