LiveBiz
Bărbatul salvează 5 căţeluşi plini de noroi de pe fundul unei fântâni: acum fac parte din familia sa

Bărbatul salvează 5 căţeluşi plini de noroi de pe fundul unei fântâni: acum fac parte din familia sa

LiveBiz » Animale » Bărbatul salvează 5 căţeluşi plini de noroi de pe fundul unei fântâni: acum fac parte din familia sa

Ce aţi face dacă, mergând liniştit pe stradă, aţi auzi un plânset înfundat şi alarmant ce ar putea proveni de la un grup de pui? Desigur, aţi încerca din greu să aflaţi de unde vine acel sunet şi dacă este posibil aţi ajuta animalele într-un fel – acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui Surachet Klaewkla, un bărbat din Thailanda, care a fost protagonistul unei salvări ce sfidează absurdul !

Imagine: True4U News Online / YouTube

Pentru Surachet părea o zi ca oricare alta, până în momentul în care a auzit nişte zgomote înfundate, ce păreau plânsetele unor căţeluşi care strigă după ajutor, dar bărbatul nu înţelegea de unde vin; în cele din urmă, s-a apropiat de o fântână şi a constatat că acela este locul de unde proveneau acele sunete sfâşietoare.

Cu mult curaj a coborât în ​​fântâna parţial secată şi… a scos de acolo 5 căţeluşi, toţi acoperiţi cu noroi!

Imagine: True4U News Online / YouTube

Surachet nu ştia cine ar fi putut face aşa ceva, dar nu s-a gândit de două ori şi i-a luat acasă pe cei 5 căţeluşi, unde întreaga familie s-a străduit să ajute bietele animale abandonate. Le-au oferit celor 5 pui apă, mâncare şi i-au spălat bine, îndepărtând tot noroiul impregnat în blană…

Imagine: True4U News Online / YouTube

Deşi persoana vinovată pentru această răutate gratuită nu a fost încă identificată, familia lui Surachet Klaewkla a decis în cele din urmă să-i adopte pe toţi cinci micuţi; puii vor avea în sfârşit un cămin călduros şi un loc unde să se simtă protejaţi de o familie iubitoare.

Sincere mulţumiri lui Surachet pentru gestul său minunat, pentru inima sa uriaşă, dar mai ales pentru că le-a oferit o nouă viaţă acestor 5 îngeri cu patru picioare!

Ţi-a plăcut acest articol?