LiveBiz
Câinele care şi-a petrecut întreaga viaţă într-un lanţ simte în sfârşit gustul libertăţii

Câinele care şi-a petrecut întreaga viaţă într-un lanţ simte în sfârşit gustul libertăţii

LiveBiz » Animale » Câinele care şi-a petrecut întreaga viaţă într-un lanţ simte în sfârşit gustul libertăţii

Tot ceea ce bietul Toby ştia era o bucată bătătorită de pământ, direct proporţională cu lungimea lanţului de care era legat.

Pe scurt, întreaga viaţă şi-a petrecut-o sub cerul liber, fără un spaţiu unde să alerge şi fără a avea un loc unde să se adăpostească de ploaie sau de vânt. De asemenea, lanţul i-a provocat răni în jurul gâtului, făcându-l să îndure dureri de nedescris.

Mulţi câini înlănţuiţi dezvoltă probleme de comportament, dar Toby s-a dovedit a fi extrem de prietenos şi iubitor, în ciuda a tot ceea ce a îndurat.

Youtube / Sidewalk Specials

Din fericire, el a fost salvat de câţiva oameni cu suflet bun de la organizaţia Sidewalk Specials. Şi a fost eliberat din lanţ pentru prima dată. El putea în sfârşit să alerge oriunde îşi dorea şi să simtă libertatea pe care fiecare câine merită să o aibă.

Toby a fost atât de fericit că a văzut echipa de salvare, încât a sărit pe fiecare voluntar copleşindu-i pe toţi cu săruturi. Era atât de recunoscător că în sfârşit va lăsa în urmă acea viaţă teribilă.

Youtube / Sidewalk Specials

Toby s-a străduit să se adapteze noii sale vieţi, deoarece tot ce ştia era să trăiască legat de un lanţ. Dar noii săi proprietari au fost lângă el la fiecare pas. Au decis ca odată cu noua sa viaţă, să-i schimbe şi numele, astfel câinele se numeşte acum Harry.

La început ezita să folosească scările, aşa că noul său proprietar îl lua în braţe de fiecare dată când trebuia să urce sau să coboare treptele, până când patrupedul s-a simţit îndeajuns de confortabil să facă acest lucru singur.

Youtube / Sidewalk Specials

Harry are chiar un nou prieten canin, pe nume Crunchie, alături de care adoră să alerge şi să se joace în noua sa curte spaţioasă. Harry îşi dorise dintotdeauna să simtă vântul mângâindu-i blana în timp ce aleargă în libertate, iar acum experimentează acest lucru în fiecare zi!

Urmăriți-l în momentul salvării și bucurându-se de noua viață în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?