LiveBiz
Singura casă pe care o avea acest câine era o cutie de carton uitată pe marginea drumului

Singura casă pe care o avea acest câine era o cutie de carton uitată pe marginea drumului

LiveBiz » Animale » Singura casă pe care o avea acest câine era o cutie de carton uitată pe marginea drumului

Organizaţia de salvarea a animalelor Hope For Paws a primit un mesaj despre un câine fără adăpost care locuia pe stradă. Un vecin din zonă îl hrănea de o săptămână, dar ştia că bietul animal avea nevoie de mult mai mult de atât pentru a fi ajutat.

Salvatorii au pornit imediat către locul indicat şi au găsit o căţeluşă deprimată, stând pe marginea drumului lângă o cutie de carton.

Anunţ

Era foarte neliniştită în prezenţa oamenilor, deoarece, probabil, nu avusese prea multe interacţiuni cu persoane blânde de-a lungul vieţii ei. Drept urmare, salvatorii au înţeles repede că trebuie să facă tot posibilul să-i câştige încrederea.

Au făcut acest lucru oferindu-i ceva gustos în faţa căruia micuţa Chihuahua nu a putut rezista: un cheeseburger! În cele din urmă, au aşezat câteva bucăţi în mijlocul unui lasou şi au putut să o captureze când s-a apropiat să-şi potolească foamea.

Au transferat căţeluşa, numită acum Frijoles, la „LA Animal Rescue” pentru îngrijiri medicale adecvate şi o baie atât de necesară.

Frijoles este super dulce, prietenoasă şi îi iubeşte pe toţi cei pe care îi întâlneşte. De aceea nu a durat mult până când şi-a găsit o casă pentru totdeauna, mulţumită ajutorului celor „LA Animal Rescue”!

Îşi iubeşte mult noua ei casă şi este răsfăţata cu jucării, dulciuri şi o curte mare unde poate să alerge în voie.

Urmăriţi salvarea ei în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?