LiveBiz
Căţelul grav bolnav iese în calea unui muncitor, într-o încercare disperată de a primi o şansă la viaţă

Căţelul grav bolnav iese în calea unui muncitor, într-o încercare disperată de a primi o şansă la viaţă

LiveBiz » Animale » Căţelul grav bolnav iese în calea unui muncitor, într-o încercare disperată de a primi o şansă la viaţă

Un muncitor în construcţii a găsit un căţeluş de numai două luni care avea nevoie disperată de ajutor. Văzând starea gravă în care se afla, omul a lăsat totul şi şi l-a dus de urgenţă la adăpostul celor de la „Chicago Animal Care and Control”.

Apoii, voluntarii de la „One Tail at A Time”, o organizaţie de salvare a animalelor, l-au transportat la cea mai apropiată clinică veterinară, unde medicii l-au putut examina mai îndeaproape.

Bietul căţeluş, numit acum Parmesan, avea o infecţie foarte gravă a pielii şi lăbuţele extrem de umflate. Pielea sa era roşie, crăpată şi inflamată în diverse zone.

Ulterior a fost diagnosticat cu o tulburare autoimună numită celulită juvenilă canină. Acum este tratat cu medicamente, este bine hrănit şi se odihneşte foarte mult.

Heather Owen, co-fondator al clinicii veterinare, a spus că toate aceste lucruri combinate ar trebui să-l ajute pe drumul spre însănătoşire şi că pielea i se va reface în timp.

Parmesan locuieşte acum într-o casă temporară – şi cu toate că deocamdată nu şi-a revenit complet – în sfârşit începe să-şi arate personalitatea adorabilă.

Nimeni nu ştie motivul din care bietul Parmesan a ajuns să trăiască pe străzi; poate că acolo a venit pe lume sau poate că a fost abandonat de un monstru fără inimă. Dar ceea ce contează cel mai mult este că acum este în siguranţă şi este din ce în ce mai aproape de a-şi reveni complet!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?