LiveBiz
Camera ataşată unui câine fără stăpân dezvăluie viaţa crudă de zi cu zi a animalelor abandonate

Camera ataşată unui câine fără stăpân dezvăluie viaţa crudă de zi cu zi a animalelor abandonate

LiveBiz » Animale » Camera ataşată unui câine fără stăpân dezvăluie viaţa crudă de zi cu zi a animalelor abandonate

În fiecare zi vedem animale hoinărind pe străzi, fără nicio speranţă la o viaţă mai bună. Multe dintre ele au suferit mult, fără să beneficieze nici măcar de puţină dragoste şi afecţiune.

Găsirea hranei, a apei, canicula din timpul verii, sau temperaturile scăzute ale iernii, reprezintă o luptă constantă pentru supravieţuire, lucru care adesea le aduce pe multe în imposibilitatea de a mai rezista.

Pentru a trage un semnal de alarmă în faţa opiniei publice vizavi de această situaţie îngrijorătoare, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a dat publicităţii un raport din care reiese că doar în Brazilia există peste 30 de milioane de animale care trăiesc pe străzi. Sunt statistici cu adevărat înspăimântătoare!

Cu toate acestea, nu numai în Brazilia se întâlnesc aceste cifre, poate pentru mulţi surprinzătoare. În India, de exemplu, zeci de mii de animale trăiesc pe străzi… Iar videoclipul pe care îl veţi viziona este o dovadă elocventă în acest sens.

World For All a decis să recurgă la o soluţie impresionantă, aceea de a ataşa o cameră GoPro unui câine fără stăpân care trăieşte pe străzile oraşului Mumbai.

Videoclipul ne dezvăluie lupta zilnică pentru supravieţuire a acestor biete animale. Pe lângă procurarea hranei din coşurile de gunoi şi consumul de apă murdară, aceste vieţuitoare sunt, de asemenea, alungate de cetăţeni în cel mai umilitor mod posibil.

Supravieţuirea în astfel de circumstanţe crude este dificilă, dar prietenii noştri cu patru picioare nu renunţă niciodată.

Urmăriţi imaginile filmate în videoclipul de mai jos:

Chiar şi cel mai mic gest poate face diferenţa, iar videoclipul de faţă cu siguranţă va motiva multe persoane spre a ajuta aceste animale greu încercate.

Distribuiţi această poveste dacă susţineţi lupta împotriva abandonului animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol?