LiveBiz
Căţeluşa adoptă un porcuşor rămas orfan şi decide să aibă grijă de el ca şi cum ar fi unul dintre puii ei

Căţeluşa adoptă un porcuşor rămas orfan şi decide să aibă grijă de el ca şi cum ar fi unul dintre puii ei

LiveBiz » Animale » Căţeluşa adoptă un porcuşor rămas orfan şi decide să aibă grijă de el ca şi cum ar fi unul dintre puii ei

O căţeluşă de la o fermă din orăşelul german Hörstel şi un simpatic pui de mistreţ au cucerit inimile utilizatorilor de pe reţelele de socializare după ce au fost surprinşi în cele mai frumoase ipostaze. Dar, mai ales după ce oamenii au aflat povestea plină de compasiune din spatele acestei mame surogat şi a puiului de mistreţ care avea nevoie disperată de ajutor.

Katjinga este o femelă de 8 ani din rasa Rhodesian Ridgeback, care şi-a luat în serios sarcinile materne atunci când a adoptat un porcuşor adorabil rămas orfan. Căţeluşa avea pui de 10 luni, iar stăpânii fermei i-au adus puiul de mistreţ în speranţa că îl va adopta.

Din fericire, micul Paulinchen a fost descoperit la scurt timp după ce a fost abandonat. Acesta a fost plasat în grija căţeluşei, care bucuroasă a acceptat să-l îngrijească exact ca pe unul de-al ei.

A fost dragoste la prima vedere, puiul fiind salvat de la un final trist. Katjinga locuieşte la fermă împreună cu părinţii săi adoptivi, Roland Adam, 54 de ani, şi soţia sa, Edit, 44 de ani.

Roland a fost cel care l-a găsit pe Paulinchen la limita dintre viaţă şi moarte. Era foarte slab, luptând să supravieţuiască după ce a fost abandonat de familia sa la doar o zi după ce a venit pe lume.

Dar Katjinga nu a avut nicio problemă să-l accepte şi să-şi exercite atribuţiile de mamă.

„Porcii sălbatici traversează mereu ferma, iar una dintre scroafe a adus pe lume cinci pui în pădurea noastră. L-am găsit pe Paulinchen singur şi când l-am ridicat era foarte rece. Eram convins că vulpile vor ucide puiul în acea noapte. Aşa că l-am luat cu mine acasă şi l-am pus lângă Katjinga. M-am gândit că există şansa ca ea să-l adopte şi să înceapă să-l îngrijească”, povesteşte Roland.

Proprietarii lui Paulinchen şi ai lui Katjinga s-au îndrăgostit iremediabil când i-au văzut unul lângă celălalt, arătând tuturor ce înseamnă dragostea adevărată, indiferent de specie sau de diferenţele de aspect.

La un moment dat, Katjinga poate fi văzută îngrijind micul mistreţ adoptat ca şi cum ar fi unul dintre puii săi.

La urma urmei, într-o inimă de mamă în care încap 10 pui, cu siguranţă mai este loc de încă unul fără nicio problemă!

„Katjinga este cea mai bună mamă pe care ţi-o poţi imagina. S-a îndrăgostit de micul porc mistreţ şi imediat a început să-l cureţe ca şi cum ar fi fost unul dintre puii ei. Câteva zile mai târziu, ea a început să producă din nou lapte pentru a alăpta puiul. Era evident că l-a considerat copilul ei”

„Dacă poate fi considerată Mama Anului?… Destul de posibil”, a conchis Roland.

Exemplul pe care ni-l dau aceste creaturi frumoase este extraordinar. Putem să învăţăm foarte multe din această legătură specială. Dacă şi oamenii ar proceda la fel unii cu alţii, lumea în care trăim cu siguranţă ar fi un loc mai bun. Ţi-a plăcut acest articol?