LiveBiz
Căţeluşa s-a întors pentru a arunca o ultimă privire la puii ei şi le-a urat o viaţă fericită

Căţeluşa s-a întors pentru a arunca o ultimă privire la puii ei şi le-a urat o viaţă fericită

LiveBiz » Animale » Căţeluşa s-a întors pentru a arunca o ultimă privire la puii ei şi le-a urat o viaţă fericită

În multe părţi ale lumii, câinii abandonaţi au devenit un subiect permanent al vieţii de zi cu zi. Oamenii vin şi pleacă şi rareori îşi întorc privirea pentru a-i observa. Alţii lasă mâncare şi apă, sperând să-i ajute într-un fel.

Când o căţeluşă a adus pe lume doi pui frumoşi, ea i-a dus într-un loc frecventat de salvatorii de animale. Îşi dorea o viaţă mai bună pentru micuţii ei iubiţi. Ceva ce nu şi-a dorit şi pentru ea.

Căţeluşa îşi petrecuse toată viaţa pe străzi şi îi plăcea să aibă libertate. Desigur, s-a zbătut, dar nu avea dorinţa de a-şi schimba destinul. Cu toate acestea, când a adus puii pe lume, şi-a dorit o viaţă mai bună pentru ei. Ea i-a îngrijit cu multă dragoste şi apoi i-a dus într-o zonă umbrită unde oamenii buni îi puteau găsi.

Mama a aşteptat până când cei doi pui au ajuns în grija salvatorilor şi apoi şi-a luat rămas bun. S-a îndepărtat de parcă i s-ar fi rupt inima, dar a ştiut că face ceea ce trebuie. Momentul în care s-a întors şi a aruncat o ultimă privire asupra puilor ei este dincolo de orice trăire. Jertfa ei nu va fi uitată niciodată.

Puii au fost fericiţi să-i întâlnească pe aceşti oameni amabili care întâmplător aveau hrană şi apă. Au dat din codiţe în semn de salut şi au fost gata să meargă cu salvatorii lor la o clinică veterinară. Erau infestaţi cu purici, aşa că primul lucru pe care l-au primit a fost o baie binemeritată!

Veterinarul şi echipă sunt foarte mulţumiţi de starea puilor. Mama a avut mare grijă de amândoi. Greutatea lor este bună şi blana strălucitoare. Şi sunt doi băieţi foarte fericiţi! Echipa de salvare şi medicul veterinar au făcut multe poze cu puii şi le-au postat pe paginile lor de socializare.

Câteva zile mai târziu, cei doi pui şi-au găsit deja case permanente unde vor fi îngrijiţi şi iubiţi. Uimitor!

Povestea continuă în videoclipul de mai jos, în timp ce grupul de salvare revine pentru a încerca să o găsească pe mamă, astfel încât să o poată ajuta şi pe ea. Fără îndoială, dragostea maternă este unul dintre cele mai puternice sentimente de pe Pământ.

Ţi-a plăcut acest articol?