LiveBiz
O mamă uluită îşi fotografiază actualul partener şi fostul soţ părăsind spitalul împreună cu copiii

O mamă uluită îşi fotografiază actualul partener şi fostul soţ părăsind spitalul împreună cu copiii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O mamă uluită îşi fotografiază actualul partener şi fostul soţ părăsind spitalul împreună cu copiii

Din păcate, nu toate relaţiile de dragoste au un final fericit; neînţelegerile şi punctele de vedere diferite ajungând de multe ori să se transforme în despărţiri.

Aceste conflicte constante pot duce în timp la divorţ, situaţie chiar mai dureroasă dacă la mijloc există şi un copil. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, se poate întâmpla ca unul dintre cei doi părinţi să îşi găsească între timp un nou partener.

Acesta este şi cazul lui Madison Holley, o mamă din Ontario, Canada, care nu de mult ieşise dintr-o relaţie cu fostul ei partener numit Tyler; Madison era atât de supărată pe Tyler, încât în primele luni de la separare nici nu voia să aibă de-a face cu el, nici măcar după ce a început o relaţie cu Cody, noul ei iubit. Pentru a complica situaţia şi mai mult, la mijloc mai era şi micul Cade, apărut în urma relaţiei cu Tyler.

Pentru Madison, situaţia era una greu de suportat, până când Karin, noua iubită a lui Tyler, a intrat în scenă; Madison susţine că aceasta este persoana „vinovată” de îndulcirea relaţiei deteriorate dintre Tyler şi mama lui Cade.

Într-adevăr, de dragul micului Cade, Karin i-a convins pe Madison şi Tyler să se aşeze la o masă şi să vorbească deschis şi fără teamă despre problemele care existau între ei, lăsând trecutul dureros în urmă şi punând încet bazele unui viitor plin de speranţă, fericire şi bucurie pentru micuţul Cade. În cele din urmă, cele două cupluri formate, Madison şi Cody, respectiv Tyler şi Karin, s-au trezit luând cina împreună şi lăsând deoparte orice neînţelegere.

Şi conform relatării lui Madison, Karin a devenit acum prietena ei cea mai bună! Cody, noul partener al lui Madison, a îmbrăţişat cu brio rolul de părinte, fiind gata să facă orice pentru că lucrurile să funcţioneze pentru binele copilului.

În cele din urmă, povestea lui Madison Holley a fost spusă de Love What Matters prin intermediul unei fotografii deosebit de tandre care pare să definească sensul profund al iubirii altruiste: imaginea îi înfăţişează pe Cody şi Tyler, pe holurile spitalului, alături de micul Cade care îi ţine pe amândoi de mâini, în timp ce în cealaltă mână a lui Cody se afla port-bebe-ul cu Waylon, fiul lui Madison avut cu cel de-al doilea partener de viaţă.

Deşi Tyler şi Cody o au în comun doar pe Madison, dragostea lor pentru copii este mai mare decât orice există pe lume; nici nu mai contează că Tyler este tatăl lui Cade şi că nu e căsătorit cu Madison, sau faptul că Cody are un copil cu ea: tot ceea ce contează cu adevărat este dragostea altruistă de părinte care a învins orice prejudecată.

Ţi-a plăcut acest articol?