LiveBiz
O străbunică de 72 de ani care se lupta din greu să-şi crească cei 6 strănepoţi are parte de un miracol de Crăciun

O străbunică de 72 de ani care se lupta din greu să-şi crească cei 6 strănepoţi are parte de un miracol de Crăciun

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O străbunică de 72 de ani care se lupta din greu să-şi crească cei 6 strănepoţi are parte de un miracol de Crăciun

După ce şi-a crescut propriii copii şi o parte dintre nepoţi, doamna Ella a crezut că acea perioadă s-a încheiat. Dar la vârsta la care ar fi putut să se relaxeze, ea s-a văzut nevoită să o ia de la capăt pentru a-şi creşte singură cei şase strănepoţi.

Văduva de veteran de război în vârstă de 72 de ani, din Las Vegas, Nevada, se luptă să supravieţuiască fără niciun ajutor, îngrijind copiii şi ocupându-se de gospodărie.

Cu toate acestea, datorită celei mai bune prietene a ei, un miracol de Crăciun s-a petrecut în casa doamnei Ella.

Chiar dacă cea mai bună prietenă a ei, Alicestine Miller, cunoscută sub numele de doamna Alice, locuieşte în California, aceasta nu conteneşte să se gândească la prietena ei greu încercată.

Dna Alice a contactat Fox 5 Surprise Squad (echipa de surprize a canalului TV Fox 5) pentru a-şi ajuta prietena aflată în nevoie.

Când echipa Fox 5 a răspuns solicitării şi s-a deplasat la uşa doamnei Ella, femeia a fost copleşită de emoţii.

„Oh, Doamne, aceşti copii înseamnă atât de mult pentru mine”, a spus ea celor de la Surprise Squad când au întrebat-o despre strănepoţii ei. „Ei sunt inima mea.”

Doamna Ella nu a dorit să spună de ce i-a luat în grijă pe strănepoţii ei, ci doar că a trebuit să îi salveze.

FOX5 Las Vegas / Facebook

După ce lacrimile au fost şterse, cei de la Fox 5 le-a oferit celor două prietene o zi de relaxare la SPA, în timp ce o echipă de muncitori a efectuat unele îmbunătăţiri şi lucrări de întreţinere necesare.

Membrii echipei au sosit cu un camion plin cu mobilier nou, covoare, paturi pentru copii, chiar şi decoraţiuni pentru Crăciun.

Casa doamnei Ella a fost redecorată cu obiecte noi de mobilier, locuri de odihnă pentru copii şi cadouri, inclusiv câte un voucher în valoare de 500 de dolari pentru fiecare copil.

„Miracolul de Crăciun”

„Vor fi uimiţi”, a spus Dna Ella printre lacrimi.

„Este un mare miracol de Crăciun”, a spus strănepoata doamnei Ella când a văzut casa atât de mult schimbată.

Dar surprizele nu s-au oprit aici – echipa Fox 5 a achitat, de asemenea, plata chiriei doamnei Ella pentru tot anul 2019.

Urmăriţi minunata reacţie a doamnei Ella în videoclipul de mai jos.

Este minunat că această familie a fost ajutată, iar doamna Ella a putut să se bucure de un Crăciun fără stres, după un lung şir de greutăţi şi necazuri. Dacă cineva merita o surpriză de genul acesta, atunci cu siguranţă Dna Ella era aceea.

Distribuiţi acest articol ca un omagiu adus tuturor bunicilor şi străbunicilor care au grijă de copii.