LiveBiz
După ce iniţial a fost refuzat de toţi, pisoiul cu 4 urechi îşi găseşte o casă pentru totdeauna

După ce iniţial a fost refuzat de toţi, pisoiul cu 4 urechi îşi găseşte o casă pentru totdeauna

LiveBiz » Animale » După ce iniţial a fost refuzat de toţi, pisoiul cu 4 urechi îşi găseşte o casă pentru totdeauna

Faceţi cunoştinţă cu Yoda, un motan cenuşiu în vârstă de doi ani, care a venit pe lume cu patru urechi, dar care de altfel este sănătos şi pare să aibă un auz perfect.

Yoda a fost adoptat de Valerie şi soţul său, după ce au vizitat un bar din apropierea casei lor din Chicago. Patroana localului a venit la un moment dat cu micul pisoi, fiind ultimul exemplar dintr-o serie de pui care au fost daţi în adopţie. Mai puţin acesta, care a fost refuzat de toată lumea din pricina aspectului său.

Dar când acest cuplu l-a văzut pe micul Yoda, l-a îndrăgit imediat. I-au cerut proprietarei să le permită să-l adopte şi i-au pus numele după Maestrul Yoda, personajul cu urechi ascuţite din Războiul Stelelor.

Odată ce Yoda a devenit oficial cel mai nou membru al familiei lor, Valerie a decis să-l ducă pe micul pisoi la un cabinet veterinar local pentru un consult. Până şi medicul a fost uimit de aspectul său unic. Nici nu auzise până atunci de vreo felină cu 4 urechi.

Se pare că urechile suplimentare ale lui Yoda sunt rezultatul unei mutaţii genetice. Cu toate acestea, nu îl deranjează şi nici nu îl împiedică în vreun fel să-şi trăiască viaţa la fel ca orice altă felină obişnuită. Cele două urechi în plus sunt separate de baza craniului, aşa că auzul lui este perfect normal.

Cu toate acestea, în ciuda aspectului său neobişnuit, el este un motan foarte afectuos, curios şi este o adevărată bucurie să-l aibă în preajmă. Nu se teme de nimic şi este foarte sociabil spre deosebire de celelalte pisici din casa familiei adoptive.

Ţi-a plăcut acest articol?