LiveBiz
Femeia împrăştie cenuşa câinelui şi prietena ei surprinde o poză cu silueta acestuia urcând spre cer

Femeia împrăştie cenuşa câinelui şi prietena ei surprinde o poză cu silueta acestuia urcând spre cer

LiveBiz » Animale » Femeia împrăştie cenuşa câinelui şi prietena ei surprinde o poză cu silueta acestuia urcând spre cer

O femeie din Chicago care şi-a pierdut recent câinele iubit susţine că a avut o ultimă şansă de a-şi „vedea” tovarăşul credincios, în ceea ce ea numeşte o experienţă supranaturală în timp ce împrăştia cenuşa patrupedului.

Wagner, Golden Retrieverul lui Ashley Lang, a murit recent, la vârsta de 12 ani, iar în timp ce stăpâna îi împrăştia cenuşa în fostul loc de joacă preferat al câinelui din parcul unde obişnuiau să iasă la plimbare, prietena ei a surprins o imagine pe smartphone care înfăţişează, se pare, silueta câinelui apropiindu-se de iubita sa stăpâna.

„A fost ceva cu adevărat remarcabil şi incredibil… coada şi labele… au apărut… în drumul său către cer”, a mărturisit ea pentru CBS Chicago despre imaginea incredibilă.

Toată lumea îl numeşte acum „Câinele înger”, mărturiseşte Ashley, spunând că ea este de părere că fotografia reprezintă felul în care câinele ei, Wagner, a decis să-şi ia rămas bun.

Brad Edwards, jurnalist pentru CBS Chicago, a distribuit fotografia pe Twitter, aceasta devenind virală aproape imediat.

Mai mulţi iubitori de animale au răspuns la postare, unul în special comentând că a fost „cu totul reconfortant să vadă aşa ceva”.

Ţi-a plăcut acest articol?