LiveBiz
Câinele sparge geamul casei şi salvează două femei neajutorate, victime ale violenţei domestice

Câinele sparge geamul casei şi salvează două femei neajutorate, victime ale violenţei domestice

LiveBiz » Animale » Câinele sparge geamul casei şi salvează două femei neajutorate, victime ale violenţei domestice

Protagonista acestei poveşti a vrut să rămână anonimă, chiar dacă relatarea ei emoţionantă şi incredibilă a fost publicată iniţial pe Facebook într-o postare foarte lungă în care a subliniat cum ajutorul unui câine curajos a salvat două femei din ghearele unui om fără scrupule. Ca şi cum ar fi ieşit dintr-o scenă de film, câinele, pe nume Camie, a trecut literalmente printr-o fereastră pentru a intra în casă şi a se asigura că violenţa încetează înainte de a fi prea târziu…

imagine: Love What Matters

Postarea lungă a autoarei anonime a fost apoi distribuită pe scară largă de către Love What Matters şi a ajuns rapid la mii de utilizatori din întreaga lume. Iată povestea:

“Prietena mea a avut un iubit abuziv. Am ştiut amândouă că este un sociopat, dar, desigur, fiind prietena lui, acest lucru a fost negat mult timp. În cele din urmă, nu a mai putut ignora asta şi a încercat să-l părăsească. În timp ce el o bătea, ea a reuşit să scape şi a fugit încercând să se ascundă la mine în casă, dar nici aici nu era în siguranţă, pentru că el a urmat-o, a forţat zăvorul şi a deschis fereastra franceză.

Mi-aş dori să pot spune că una dintre noi a fost curajoasă împotriva lui, dar nu fost deloc aşa. Ne-a încolţit repede şi şi-a folosit pumnii şi nişte eşarfe pentru a ne lega şi a ne ţine sub control. Ne-a spus ce ne va face amândurora (nu aş mai repeta asta aici) şi ne-am resemnat, fiind prea speriate pentru a ne lupta şi a ne salva amândouă… […] Atunci Camie, câinele meu a spart geamul ferestrei franceze şi s-a năpustit în cameră.

Camie este un câine prietenos, iubitor şi oarecum naiv. Este un patruped cât se poate de blând cu toţi copiii din cartier şi nu l-am auzit mârâind niciodată, dar când Camie s-a repezit la acest bărbat, parcă devenise un alt animal. Ochii săi deveniseră sălbatici şi avea spume la gură, era rănit din cauza tăieturilor pe care le primise lovind geamul şi, într-o clipă, a fost deja deasupra acestui bărbat, mârâind.

“My friend had an abusive boyfriend. We both knew he was an abusive sociopath, but of course being his girlfriend, this…

Publicată de Robbie Lauren pe Sâmbătă, 1 februarie 2020

„Zgomotul produs de geamul spart şi mârâitul lui Camie l-au alarmat din fericire pe tatăl meu care tocmai se îndrepta spre casă; el a chemat poliţia, care l-a arestat pe iubitul abuziv al prietenei mele. Interogat ulterior, s-a dovedit că nu era prima dată când a fost abuziv faţă de o femeie lipsită de apărare. […] Câinii sunt adesea numiţi cei mai buni prieteni ai omului, dar uneori sunt mai mult decât simpli prieteni – sunt eroii noştri.”

Această poveste uimitoare şi emoţionantă ne arată cu adevărat că inteligenţa şi simţurile îngerilor noştri cu patru picioare sunt cu adevărat… umane! Mulţumesc, Camie!

Ţi-a plăcut acest articol?