LiveBiz
Kate Middleton vede un băiat în mulţime şi doar dintr-o privire îşi dă seama că ceva nu este în regulă

Kate Middleton vede un băiat în mulţime şi doar dintr-o privire îşi dă seama că ceva nu este în regulă

LiveBiz » Familie » Kate Middleton vede un băiat în mulţime şi doar dintr-o privire îşi dă seama că ceva nu este în regulă

În ciuda faptului că face parte din familia regală a Marii Britanii, Kate Middleton este o femeie ca toate celelalte, cu un uriaş instinct matern. O vorbă spune: „Odată ce eşti mamă, rămâi pentru totdeauna mamă”. Recent, ducesa de Cambridge a demonstrat acest lucru întregii lumi atunci când, cu o singură privire, a descoperit că ceva era în neregulă cu un copil. Acum, este apreciată în întreaga lume pentru gestul său minunat.

Kate Middleton şi prinţul William au devenit părinţi pentru prima dată în vara anului 2013, când s-a născut micul George. Doi ani mai târziu, în luna mai a anului 2015, a venit pe lume frumoasa lor fiică, Charlotte.

Hello Magazine

Cu toate că abia deveniseră părinţi, Kate şi William au pus mai presus de toate bunăstarea copiilor. Kate Middleton a demonstrat acest lucru încă de la început, dar şi atunci când ea şi soţul ei au vizitat o zonă industrială din Coventry, Marea Britanie. Cum era de aşteptat, localnicii, în număr mare, au venit să salute familia regală, printre aceştia aflându-se şi mulţi elevi de gimnaziu.

Copii sau adulţi, toţi cei prezenţi aşteptau de ore întregi în frig pentru a-i vedea de aproape pe William şi pe Kate! Când cuplul regal a sosit, mii de oameni se adunaseră pentru a-i saluta, însă un singur copil i-a captat  în mod deosebit atenţia lui Kate.

Hello Magazine

Băiatul era palid şi nu arăta prea bine. Fără să se gândească de două ori, ducesa s-a oprit, s-a aplecat spre copil şi cu o voce blajină l-a întrebat dacă totul este în regulă.

Ea a aflat că băieţelul se numeşte Craig Skipper, are 10 ani, este elev al şcolii Corpus Christi şi că stătuse de trei ore în frig pentru a o vedea. Din fericire, instinctul matern al lui Kate a făcut ca băiatul să fie ajutat la timp. Apoi ea l-a rugat pe unul dintre gardieni să-i dea băiatului o pungă din hârtie, în cazul în care i se face rău.

Hello Magazine

„A fost minunat din partea ei. Chiar s-a simţit bine alături de băiat. Ea este mamă şi are această latură iubitoare”, a mărturisit Carole Flynn, angajată la şcoala unde învaţă Craig.

Dar să nu credeţi că Ducesa de Cambridge este singura persoană cu calităţi părinteşti… într-o altă zonă a mulţimii, William a văzut o fată plângând şi, de asemenea, s-a apropiat de ea să afle ce s-a întâmplat.

După ce a liniştit-o, prinţul a întrebat-o dacă doreşte să-l însoţească pentru a-i cumpăra o ciocolată caldă.

Hello Magazine

„Nu arată ca nişte oameni care sunt prea ocupaţi pentru a le păsa de alţi oameni”, a mărturisit Mia Ramin, o fetiţă în vârstă de 9 ani. Este minunat să vedem astfel de atitudini! Cuplul regal poate întotdeauna să-şi facă puţin timp şi pentru ceilalţi – în special pentru copii.

Distribuiţi dacă atitudinea lui Kate şi a lui William v-a impresionat!

Ţi-a plăcut acest articol?