LiveBiz
O mamă nu înţelegea de ce mormântul fiului său este mereu verde. Când descoperă adevărul – nu-şi poate opri lacrimile

O mamă nu înţelegea de ce mormântul fiului său este mereu verde. Când descoperă adevărul – nu-şi poate opri lacrimile

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O mamă nu înţelegea de ce mormântul fiului său este mereu verde. Când descoperă adevărul – nu-şi poate opri lacrimile

Când Joseph Anthony Villasenor, în vârstă de 36 de ani, a murit într-un accident de maşină, familia sa a fost devastată. Se îndrepta spre Baza Forţelor Aeriene Charleston pentru a juca în Liga de Softball a Forţelor Aeriene când a avut loc tragicul accident. Acum se odihneşte la cimitirul Garden Park din Conroe, Texas.

Era o vară secetoasă astfel încât o mare parte din iarba din jurul mormintelor era uscată. Dar într-o zi, părinţii lui Joseph, Rachel şi Raymond, au fost intrigaţi când au vizitat mormântul fiului lor. Iarba din acest loc de veci era verde, deşi pretutindeni iarba era uscată şi îngălbenită.

La început au crezut că este un miracol – şi aşa a fost – dar nu în felul în care au crezut ei.

Pentru a vă putea explica, este necesar să vă povestim despre un alt deces – al unei femei pe nume Liz – şi soţul ei văduv, Jake Reissig, în vârstă de 85 de ani.

Facebook

Liz a murit în 2014, după 65 de ani de căsnicie. Cuplul a avut o viaţă fericită, iar Jake a continuat să aibă grijă de soţie chiar şi după moartea acesteia. El merge la cimitir în fiecare zi pentru a-i îngriji mormântul şi pentru a uda iarba, astfel încât locul de veci al lui Liz este veşnic verde.

Facebook

Într-o zi, când Jake îşi făcea vizita obişnuită la cimitir, a văzut o femeie care era răvăşită şi plângea cu lacrimi amare lângă un mormânt. Jake a venit să vorbească cu ea. Aceasta i-a spus că este acolo să viziteze mormântul fratelui ei Joseph care a servit ţara timp de 16 ani până să dispară în accidentul de maşină din august 2010.

Dignity Memorial

După conversaţie, Jake s-a întors la mormântul soţiei sale, dar nu a putut să nu se gândească la Joseph. Considera că soldatul a murit prea tânăr şi că a dat mult pentru ţara sa, aşa că Jake a decis să ude iarba din jurul mormântului lui Joseph, aşa cum făcea şi pentru soţia lui, Liz.

Câteva săptămâni mai târziu, părinţii lui Joseph au venit la mormântul fiului lor. Ei au fost surprinşi când au văzut că iarba era mai verde decât de obicei. Mormântul lumina parcă întregul cimitir. La început, ei au crezut că este vorba despre un miracol, un înger îl veghea pe Joseph. Dar apoi, au văzut un om udând un alt mormânt şi şi-au dat seama că îngerul păzitor era de fapt Jake.

Facebook

Erau atât de emoţionaţi, încât s-au dus să îi dea lui Jake o îmbrăţişare călduroasă.

Dacă vizitaţi vreodată cimitirul Garden Park din Texas şi vedeţi două morminte care sunt veşnic verzi – veţi şti de ce.

Facebook / LoveWhatMatters

Am fost profund emoţionaţi de bunătatea lui Jake faţă de un străin. Avem nevoie de mult mai mulţi oameni ca el! Distribuiţi această poveste frumoasă şi prietenilor voştri!

Ţi-a plăcut acest articol?