LiveBiz
Polițistul salvează câinele care a fost abandonat legat de un stâlp și decide să-l adopte

Polițistul salvează câinele care a fost abandonat legat de un stâlp și decide să-l adopte

LiveBiz » Animale » Polițistul salvează câinele care a fost abandonat legat de un stâlp și decide să-l adopte

A fi ofiţer de poliţie nu este o slujbă uşoară, mai ales atunci când eşti expus unor situaţii înduioşătoare care implică salvarea vieţilor unor fiinţe inocente care au suferit maltratări din partea oamenilor fără scrupule şi fără conştiinţă.

Exact cum s-a întâmplat şi în următorul caz, când oamenii legii au găsit un câine în stare deplorabilă.

Cu aşa ceva s-a confruntat un grup de poliţişti din Roma. Echipa a fost condusă de ofiţerul Mauro Baroni, de la secţia de poliţie San Giovanni. Bărbaţii se aflau într-o misiune de patrulare a zonei, fără să-şi imagineze ce îi aştepta.

O căţeluşă a fost lăsata singură, dar foştii săi proprietari nu s-au mulţumit doar să o lase pe stradă. Pe lângă abandonul propriu-zis, căţeluşa era legată de un stâlp, în ciuda căldurii insuportabile de afară.

Au lăsat-o în bătaia directă a soarelui şi nici măcar nu se putea mişca liber pentru a se refugia la umbră.

Ofiţerilor nu le-a venit să creadă când au văzut câinele nevinovat complet epuizat. După ce că nu s-a putut mişca atât de mult timp, starea sa de deshidratare din cauza temperaturii ridicate era, de asemenea, evidentă.

Poliţiştii au eliberat imediat câinele şi i-au oferit hrană, precum şi multă apă, în speranţa că-şi va putea recăpăta puterile.

Poliţia a depus eforturi pentru a-i găsi pe cei responsabili cu abandonul câinelui.

Mai târziu, fata a fost numită Maggie de către poliţişti şi a fost transferată într-un adăpost local. În această locaţie s-a descoperit că nu avea microcip de identificare.

Ofiţerii au încercat să găsească familia responsabilă pentru părăsirea lui Maggie. Cu toate acestea, de-a lungul timpului şi întrucât nu a existat nicio urmă a originii câinelui, unul dintre ofiţerii de poliţie a continuat să o viziteze în permanenţă la adăpost, pentru a evita să o lase să se simtă singură.

Ofiţerul Michelle a îndrăgit-o încă de la început pe Maggie.

La fiecare dintre vizitele sale, câinele îl copleşea cu sărutări şi multă dragoste. Datorită prieteniei profunde care s-a stabilit între cei doi, ofiţerul Michelle D’Amico a decis să-i ofere câinelui o nouă casă, el devenind cel mai bun părinte adoptiv, dăruindu-i lui Maggie familia iubitoare pe care ar fi trebuit să o aibă dintotdeauna.

„A fost dragoste la prima vedere. Din primul moment am vrut să o adopt, dar a trebuit să urmez toate protocoalele pentru a afla dacă are vreun proprietar”, a spus bărbatul.

Acum, cea mai importantă misiune a acestui ofiţer este să o facă pe Maggie să uite de experienţa dramatică pe care a avut-o, copleşind-o cu dragoste necondiţionată. Pentru a realiza acest lucru, el îi face şi pe colegii săi să se implice, ducând-o deseori la locul de muncă.

Maggie s-a adaptat imediat în noua ei casă. În prima zi, ghemuită în culcuşul ei confortabil şi pufos, ştia că se afla pe mâini bune şi, potrivit lui Michelle, prezenţa ei în casă a fost de departe cea mai bună alegere.

Acum are în sfârşit un loc căruia să-i spună „acasă”!

În fiecare zi, ofiţerul îşi duce buna prietenă cu patru picioare la un centru de joacă unde cei doi se distrează şi, în plus, Maggie a învăţat să interacţioneze cu alţi prieteni canini într-un mod minunat.

Această frumoasă poveste de dragoste canină i-a inspirat şi pe ceilalţi colegi ai lui Michelle. Departamentul a demarat o campanie menită să vină în ajutorul animalelor „Mereu împreună” #iononliabbandono, în cadrul căreia au fost deja adoptaţi alţi 4 câini fără adăpost.

Michelle susţine că şi-a făcut datoria salvând-o pe Maggie, dar în realitate ea a fost cea care i-a oferit cel mai mult cu frumoasa ei prietenie.

Fără îndoială, atunci când oferi dragoste, primeşti înzecit, mai ales când vine vorba de fiinţe pure şi inocente precum dragii noştrii prieteni cu patru picioare. Felicitări lui Michelle pentru gestul său minunat!

Ţi-a plăcut acest articol?