LiveBiz
Bărbatul se întoarce să adopte căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai fericit”

Bărbatul se întoarce să adopte căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai fericit”

LiveBiz » Animale » Bărbatul se întoarce să adopte căţelul pe care l-a salvat: „Nici că ar fi putut fi mai fericit”

Mulţi oameni trec pe stradă pe lângă patrupezii abandonaţi şi răniţi şi nu fac nimic, urmându-şi drumul si acţionând de parcă nici nu ar exista; totuşi, abandonarea cuiva nu există în vocabularul acestui veteran al Marinei din Noua Scoţie.

Când Joey Wagner a găsit un căţeluş PitBull infestat cu scabie, nu s-a gândit la nimic altceva şi a acţionat rapid! Nu era obligat să facă acest lucru, dar văzând că bietul animal era într-o stare deplorabilă, bunul samaritean a ştiut exact ce are de făcut. L-a dus la veterinar pentru îngrijiri medicale de urgenţă.

Din fericire, gândirea rapidă a fostului soldat a salvat viaţa căţeluşului.

Echipa medicală a numit câinele Mojo şi nu a dorit ca acesta să fie adoptat în mod tradiţional. Aşa că au căutat pe cineva cu totul special în inima animalului pentru a vedea dacă îi va deschide uşa casei sale lui Mojo.

Când Joey a primit invitaţia de adopţie, nu a stat nicio clipă pe gânduri, deoarece exista destul loc în inima lui pentru acest căţel. Cu toate acestea, nu se aştepta ca atunci când se va întoarce la clinică să fie primit cu atâta dragoste de câinele pe care el îl salvase.

Mojo a fost atât de bucuros să-l vadă pe omul care i-a oferit o nouă şansă la viaţă. Nu există nicio îndoială că şi-a amintit de Joey, iar decizia de a-i aduce împreună a fost cu adevărat cea mai bună alegere!

Acum, Mojo are trei ani, este perfect sănătos şi arată minunat! Trăieşte fericit alături de Wagner şi de familia sa şi este un câine cuminte şi prietenos. Există „zvonuri” că ar fi puţin cam răsfăţat (dar chiar aşa şi trebuie să fie!)

Urmăriţi videoclipul emoţionant al reuniunii lui Mojo cu salvatorul său:

Ţi-a plăcut acest articol?