LiveBiz
În urmă cu 18 ani doctorii asistau la cel mai neobişnuit caz de triplete din lume: Priviți-le cum arată acum!

În urmă cu 18 ani doctorii asistau la cel mai neobişnuit caz de triplete din lume: Priviți-le cum arată acum!

LiveBiz » Poveşti de viaţă » În urmă cu 18 ani doctorii asistau la cel mai neobişnuit caz de triplete din lume: Priviți-le cum arată acum!

Grijile şi anxietatea provocate de faptul că viaţa ta se va schimba radical odată cu venirea pe lume a copilului sunt probleme frecvente în timpul sarcinii. Din punct de vedere emoţional, sarcina poate fi un adevărat carusel în timp ce te pregăteşti pentru unul dintre cele mai frumoase şi memorabile momente din viaţa unei femei.

Pe perioada sarcinii, mulţi părinţi se îngrijorează că venirea pe lume a unui nou-născut le va afecta viaţa într-un mod care pur şi simplu nu poate fi anticipat. În cele mai grave cazuri există posibilitatea de a fi pusă în pericol atât viaţa mamei cât şi a copilului.

Dacă vă gândiţi la gemeni siamezi, aceasta este una dintre cele mai riscante şi mai complicate sarcini. Un exemplu este venirea pe lume a surorilor Macy, Mackenzie şi Madeline. Chiar şi astăzi este considerat unul dintre cele mai neobişnuite cazuri de acest gen din lume.

Anunţ

Când aceste fetiţe frumoase s-au născut, mama lor nu avea doar triplete – ci două dintre fetiţe erau gemene siameze, fiind astfel conectate una cu cealaltă. Aceasta este o afecţiune rară care apare în medie la 1 din 200.000 de născuţi vii.

Facebook

Imediat după naştere, mama lor biologică a hotărât că nu le poate îngriji pe cele trei fete: Mackenzie, Macey şi Madeline. Din fericire, Darla şi Jeff Garrison, din Iowa, au aflat de cazul lor şi au decis să le adopte, conştientizând necesitatea urgentă ca fetele să găsească o familie iubitoare. Cuplul avea deja trei fii biologici şi a fost încântat de noile comori intrate în familie.

Facebook

La doar câteva săptămâni după naştere, gemenele siameze Macey şi Mackenzie au fost supuse unor intervenţii chirurgicale complicate pentru separare. Mackenzie a putut fi luată acasă după şase săptămâni, iar Macey a urmat-o după o lună. Apoi, Darla şi Jeff au început procesul de adopţie.

Facebook

„Ne-am îndrăgostit pe loc de ele. Băieţii noştri au fost atât de fericiţi că au trei surori”, a declarat Darla pentru publicaţia Closer.

Facebook

Atât Macey, cât şi Mackenzie, s-au recuperat bine. După cum puteţi vedea în fotografia de mai jos, fiecare dintre ele are un picior cu care s-a născut, cel de-al treilea picior inutil fiind îndepărtat.

Facebook

La doi ani după operaţie, toate procedurile de adopţie au fost finalizate, iar Darla şi Jeff au devenit oficial părinţii celor trei fete. Astăzi, toate frecventează aceeaşi şcoală, unde au mulţi prieteni, fiind atrase în mod special de sport şi arte.

Facebook

Surorile aveau chiar şi un cal şi făceau fizioterapie care le ajuta să meargă singure pe picioarele protetice.

Facebook

Au fost atât de norocoase să-şi găsească o familie minunată şi iubitoare! Şi partea cea mai bună: au trei fraţi mai mari care să aibă grijă de ele!

Facebook

Fetele duc o viaţă sănătoasă şi fericită. Ele au o copilărie „normală”, în ciuda limitărilor fizice. De asemenea, ele se bucură de tot sprijinul necesar pentru a se simţi confortabil şi în siguranţă.

Facebook

Între timp au crescut şi au devenit trei adolescente frumoase!

Facebook

„Nu ştiam la ce să ne aşteptăm – dar cu siguranţă aveau nevoie de cineva care să le iubească. Am primit-o pe Madeline când avea patru zile, iar Macey şi Mackenzie au venit la noi cu doar două săptămâni înainte de operaţie”, a declarat mama adoptivă Darla pentru Closer.

Facebook

Născute în decembrie 2002 şi cântărind doar 1 kg fiecare, fetele au avut de parcurs un drum lung după operaţia de separare. Acum au aproape 18 ani şi ca toţi ceilalţi adolescenţi, sunt pline de entuziasm!

Facebook

Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca Jeff și Darla! Căldura și generozitatea lor au impresionat o mulţime de persoane de pe tot globul.

Vă rugăm să împărtăşiţi tuturor povestea acestor tinere frumoase, care în ciuda dificultăților avute, au reuşit să rămână împreună şi să depăşească orice obstacol.

Ţi-a plăcut acest articol?