LiveBiz
Lovit fără milă de mai mulţi şoferi, câinele a aşteptat ore în şir înainte de a fi salvat

Lovit fără milă de mai mulţi şoferi, câinele a aşteptat ore în şir înainte de a fi salvat

LiveBiz » Animale » Lovit fără milă de mai mulţi şoferi, câinele a aşteptat ore în şir înainte de a fi salvat

Nu putem ignora faptul că în ciuda numărului mare de organizaţii care fac tot posibilul pentru a asigura bunăstarea câinilor fără stăpân, în lume rămân foarte mulţi patrupezi care în continuare au nevoie de ajutor.

Poate că aţi întâlnit adesea un asemenea exemplar în timp ce traversaţi strada şi aţi decis să-l priviţi de la distanţă. V-aţi spus în sine „bietul animal”, dar nu a fost decât un gând trecător care a dispărut în câteva secunde.

Din păcate, mulţi câini vagabonzi încă aşteaptă un cămin primitor sau un înger care să-i adopte…

Frankie era unul dintre acei câini.

Mai mulţi ani la rând, Frankie a fost condamnat să supravieţuiască pe străzi, hrănindu-se cu resturi de mâncare provenite din coşurile de gunoi. Starea lui s-a agravat atunci când a fost lovit de un şofer cu inima de piatră care a decis să fugă fără niciun regret.

Incapabil să se mai deplaseze, bietul câine a rămas întins pe şosea, unde a fost victima altor şoferi insensibili care au continuat să-l acroşeze. Este greu de crezut că văzând o scenă atât de tristă, oamenii şi-au văzut de drum, fără să oprească şi să întindă o mână de ajutor căţelului care se zbătea în agonie.

Din fericire, o tânără pe nume Sarah a fost impresionată de situaţia câinelui şi a decis să-l ajute.

Ea i-a cerut soţului să oprească autoturismul, s-a dat jos să ridice câinele şi l-a dus de urgenţă la cea mai apropiată clinică veterinară.

Frankie avea mai multe răni şi a fost transferat imediat la primiri urgenţe, unde medicul veterinar a constatat că pe lângă scabie, avea pelvisul fracturat în mai multe locuri.

Deşi Sarah nu dispunea de toţi banii necesari tratamentului, nu putea abandona căţeluşul în această stare, drept urmare ea şi-a asumat responsabilitatea pentru plata intervenţiei chirurgicale prin care Frankie trebuia să treacă.

Tânăra nu-l mai văzuse pe Frankie până atunci, dar asta nu a împiedicat-o să-şi facă griji de soarta animalul neajutorat, astfel încât şi-a dorit să-l vadă sănătos, indiferent de costuri.

Procesul de recuperare a fost unul lung şi dureros pentru micul Frankie.

Operaţia nu a fost uşoară, existând riscul atingerii unui nerv care ar fi lăsat câinele incapabil de a mai urina singur. Din fericire, intervenţia chirurgicală a fost un succes şi Frankie a scăpat fără sechele.

Deşi economiile lui Sarah au avut de suferit pentru că a trebuit să achite facturile, tânăra nu regretă nicio clipă faptul că a salvat viaţa unei fiinţe nevinovate.

Acum, frumosul patruped se bucură de noua sa casă, alături de proaspeţii săi părinţi adoptivi şi de un frate canin. Ne dorim ca mai mulţi oameni să fie motivaţi să întindă o mână de ajutor acelor câini care au nevoie urgentă de asta. Nu rataţi oportunitatea de a salva o viaţă atunci când alţii cred că totul este deja pierdut.

Ţi-a plăcut acest articol?