LiveBiz
Câinele abandonat nu-şi poate reţine bucuria când vede că este salvat de pe marginea drumului

Câinele abandonat nu-şi poate reţine bucuria când vede că este salvat de pe marginea drumului

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat nu-şi poate reţine bucuria când vede că este salvat de pe marginea drumului

În multe ţări, numărul câinilor abandonaţi continuă să crească în fiecare an. Din păcate, criza cu care ne confruntăm a înrăutăţit situaţia. Mulţi oameni nu îşi mai pot îngriji financiar animalele. Şi în loc să le ducă la un adăpost, unii preferă să-şi abandoneze animalele în cele mai nefericite locuri, fără niciun regret.

Din fericire, există asociaţii şi oameni care fac tot ce pot pentru a salva şi îngriji animalele aflate în impas! Însă nici aceste organizaţi nu pot face minuni şi nu pot salva pe toată lumea, dar în majoritatea cazurilor scriu poveşti cu final fericit şi deseori cu resurse limitate.

Dog Rescue Shelter Mladenovac, Serbia, este una dintre aceste asociaţii şi a oferit deja adăpost pentru sute de animale.

Un videoclip împărtăşit de aceştia ne înfăţişează un căţeluş abandonat pe marginea drumului. Un accident se poate întâmpla în orice moment, drept urmare nu doar câinele este în pericol, ci şi şoferii care traversează zona.

În momentul în care câinele observă un om apropiindu-se de el, ochii îi strălucesc plini de speranţă. Animalul este precaut, dar fericit că cineva s-a îndurat de soarta lui. Este ca şi cum simte că este salvat.

Apoi camera surprinde un alt câine, lipsit de viaţă. Bietul animal fusese probabil lovit de una dintre maşinile care circulă cu viteză.

Bărbatul ia puiul, care se dovedeşte a fi o fetiţă şi îi pune numele Nina. Are aproximativ 7 luni şi din fericire este foarte norocoasă. Îşi găseşte rapid o familie care să o adopte.

Mulţumită adăpostului Dog Rescue Mladenovac, Nina a fost salvată şi are acum un acoperiş deasupra capului – şi se bucură de toată dragostea de care avea nevoie.

Vizionaţi momentul salvării în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?