LiveBiz
Doi câini nedespărţiţi îşi caută o familie: sora este surdă şi aproape oarbă, în timp ce fratele este ghidul ei

Doi câini nedespărţiţi îşi caută o familie: sora este surdă şi aproape oarbă, în timp ce fratele este ghidul ei

LiveBiz » Animale » Doi câini nedespărţiţi îşi caută o familie: sora este surdă şi aproape oarbă, în timp ce fratele este ghidul ei

Chiar şi în lumea animalelor există exemple de solidaritate şi afecţiune reciprocă care, uneori, depăşesc cu mult gesturile şi acţiunile de care noi, oamenii, suntem capabili. Aceşti doi câini arată că orice alt cuplu, dar pentru un ochi puţin mai atent este clar că femela are o problemă care o împiedica să-şi trăiască viaţa din plin: este surdă şi aproape oarbă. Se numeşte Star, în timp ce fratele său mai mic se numeşte Denver; acesta din urmă o ajută în fiecare clipă, arătându-i tot sprijinul şi curajul de care are nevoie. Numai datorită lui Denver, Star reuşeşte să ducă o viaţă asemănătoare oricărui alt patruped.

imagine: Facebook / Helen Woodward Animal Center
Aceşti doi căţeluşi frumoşi în vârstă de 3 luni au ajuns la adăpostul Helen Woodward Animal Center după un început furtunos, un început care i-ar fi putut marca pentru totdeauna. Lucrurile ar fi putut merge foarte prost dacă doi oameni cu suflet mare nu ar fi observat 6 pui abandonaţi, alături de mama lor, într-o zonă rurală din Louisiana, SUA. Cuplul a avut grijă de toţi căţeluşii până când şi-au recuperat puterile, după care i-au încredinţat unui adăpost.

imagine: Facebook / Helen Woodward Animal Center
Odată ajunşi în siguranţă la adăpostul HWAC din San Diego (SUA), toţi puii, cu excepţia lui Denver şi Star, au fost adoptaţi. Din păcate aceşti doi fraţi inseparabili nu au fost luaţi în considerare de nimeni pentru o dublă adopţie!

Denver este literalmente un ghid pentru Star: el se joacă cu ea şi o ajută prompt când crede că sora lui se simte pierdută. Când Star ajunge într-un loc nou şi neexplorat, începe să meargă încet, aşezând o labă în faţa celeilalte, de parcă ar cartografia teritoriul. Denver o urmăreşte întotdeauna cu un ochi atent şi este gata să o susţină dacă are nevoie de ajutor.

imagine: Facebook / Helen Woodward Animal Center
Cei doi fraţi au stabilit o legătură cu totul specială: doi pui de nedespărţit care, sperăm, îşi vor găsi în curând o familie iubitoare care să aibă grijă de ei.

Ţi-a plăcut acest articol?