LiveBiz
Câinele este surprins îmbrăţişând hainele proprietarei atunci când aceasta este plecată

Câinele este surprins îmbrăţişând hainele proprietarei atunci când aceasta este plecată

LiveBiz » Animale » Câinele este surprins îmbrăţişând hainele proprietarei atunci când aceasta este plecată

Aceasta este Kalina – o femelă adorabilă din rasa Ciobănesc German care iubeşte să-şi petreacă timpul alături de proprietara ei, Raven Atchison. Atât de mult, încât devine destul de supărată atunci când Atchison nu este acasă.

Dar, din fericire, Kalina a găsit un mod minunat de a rezolva acest impediment.

Conştientă de faptul că prietena sa cu patru picioare suferă de anxietate de separare, Atchison face tot posibilul să stea acasă cât mai mult timp. Însă când trebuie să plece, Atchison se asigura că poate verifica întotdeauna ce face Kalina.

„Am instalat aceste camere, astfel încât atunci când sunt plecată de acasă, să o pot vedea ce face şi să mă asigur că este în regulă”, povesteşte Atchison. „Şi să văd dacă există factori de stres atunci când nu sunt acolo”.

Recent, în timp ce verifica sistemul de supraveghere, Atchison a observat un comportament complet neaşteptat.

Aparent, Kalina se simţea stresată de faptul că este singură acasă – şi pentru a rezolva această problemă, a luat cu blândeţe un accesoriu de îmbrăcăminte al stăpânei sale şi l-a îmbrăţişat pentru a se linişti.

Iată momentul video:

Deşi Atchison era plecată, Kalina a găsit o cale de a fi aproape de proprietara ei.

„Inima mea pur şi simplu s-a topit! Sunt extrem de încântată că simplul meu parfum îi asigură confortul de care are nevoie” – mărturiseşte Atchison. „Faptul că am putut să o văd cum se cuibăreşte în hainele mele şi apoi se culcă liniştită, mi-a făcut ziua mai frumoasă”.

După ce a vizionat filmarea, Atchison şi-a adus aminte că în trecut îşi mai găsise hainele în locuri ciudate, dar fără să-şi amintească că le-ar fi pus acolo. Acum, ştia exact care era motivul.

„Cu siguranţă am rezolvat misterul cu un răspuns adorabil”, a mai spus ea.

Ţi-a plăcut acest articol?